Quooker Messing Patina
Filteren
loader
Bezig met laden...
28 producten
Pagina

Een Quooker Messing Patina is een eyecatcher in jouw keuken. Het bijzondere aan deze kraan is de kleur. Deze is net zoals een leren tas of goede fles wijn: hij wordt steeds mooier na verloop van tijd. De stijlvolle kraan beschikt net als alle andere Quookers over handige functies. Je geniet van kokend heet water in een handomdraai. Een kopje thee is binnen een paar seconden gezet.

Quooker Classic Fusion Square messing patina met PRO3 boiler 3-in-1 kokend water kraan
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 1.945,00
prijs 1.653,25
check-circle Snel leverbaar
Quooker Classic Fusion Square messing patina met COMBI+ boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 3.345,00
prijs 2.843,25
check-circle Snel leverbaar
Quooker Classic Fusion Round messing patina met COMBI boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 3.345,00
prijs 2.843,25
check-circle Snel leverbaar
Quooker Classic Fusion Square messing patina met COMBI boiler 3-in-1 kokend water kraan
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 2.245,00
prijs 1.908,25
check-circle Snel leverbaar
Quooker Classic Fusion Square messing patina met COMBI boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 3.345,00
prijs 2.843,25
check-circle Snel leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
28 producten
Pagina

Wat is Messing Patina?

De Quooker Messing Patina is een kraan met een uniek uiterlijk. Door een chemisch proces, oxidatie, ontstaat er een laagje op het messing. Deze laag heet Patina en verandert met de tijd van kleur. Het kan plaatselijk lichter of juist donkerder bruin kleuren. Plaats je jouw handen iedere keer op dezelfde plek? Dan kan het oppervlak daar ook verkleuren. Hierdoor krijgt de Messing Patina Quooker een klassieke uitstraling en wordt het steeds meer echt van jou. Er kan ook een blauw/groenige gloed ontstaan op de kraan als gevolg van koper oxidatie. Dit natuurlijke proces wordt in een droge omgeving geremd en in een vochtige omgeving versneld. Een echte eyecatcher in jouw keuken!

De ontwerpen en vormen van Quooker

De Quooker Messing Patina is verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen. Zo is de Messing Patina Quooker verkrijgbaar in een ronde vorm in de Fusion Round serie of een haakse vorm in de Fusion Square serie. Daarnaast kan je kiezen voor een klassiek design met de Classic Fusion Round of de Classic Fusion Square of ga toch voor een moderner design met de Fusion Round of de Fusion Square. Alle Messing Patina Quookers beschikken over zowel koud, heet als kokend water.

De verschillende soorten Quooker reservoirs

De Messing Patina Quooker kan je combineren met verschillende soorten reservoirs. Zo kan je kiezen uit de Pro3, Combi en Combi+. Het Pro3 reservoir geeft 3 liter direct kokend water. Het Combi reservoir geeft 7 liter direct kokend water en hiernaast ook nog een 15 liter warm water. Liever onbeperkt toegang tot warm water en 7 liter direct kokend water? Kies dan voor het Combi+ reservoir. Wil je naast warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water? Voeg dan de Quooker CUBE toe aan jouw Messing Patina Quooker kraan en bijbehorende reservoir.

Welke past bij jou

Bij het kiezen van een Quooker moet je rekening houden met verschillende factoren. Allereerst heb je keuze uit verschillende designs, zoals een haakse of ronde uitloop. Daarnaast is het belangrijk om te beslissen welk reservoir bij jou past. Is er geen warmwaterleiding aanwezig, ga dan voor de Combi boiler. Is er wel een warmwaterleiding, maar wacht je heel lang op het warme water? Dan is een Combi+ het meest geschikt voor jou. Hoef je niet lang te wachten op warm water? Dan is een Pro3 reservoir geschikt voor jou. Wil je ook gekoeld en bruisend water? Voeg dan de CUBE toe aan jouw reservoir. Bekijk hier de adviespagina van Quooker en doe de keuzehulp om te ontdekken welke Quooker het beste bij jou past.

Quooker Messing Patina kopen?

Wil jij profiteren van de stijlvolle en praktische Quooker Messing Patina en jouw keukenkraan upgraden naar een kokend-water kraan? Bestel deze dan nu op Saniweb en geniet van scherpe voordelen, snelle levertijden en 3 jaar garantie. Bovendien laat je het product bij jou gratis thuisbezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik mijn quooker messing patina?

Voor het schoonmaken van de Quooker Messing Patina heb je enkel een zacht schoonmaakdoekje en een beetje warm water nodig. Overige schoonmaakmiddelen worden ten zeerste afgeraden. Verder raden wij aan om na gebruik te kraan te drogen. Voor extra bescherming kan je de kraan eens per 3 tot 6 maanden insmeren met een laagje bije was.

Zijn er speciale overwegingen voor het gebruik van een Quooker Messing Patina in hard water gebieden?

Het wordt aangeraden om, afhankelijk van de hardheid van het water, regelmatig het kraanzeefje te ontkalken. Dit voorkomt dat de kraan gaat verstoppen of spetteren. Dit kun je doen door het kraanzeefje los te draaien en het zonder hulp in azijn te leggen.

Hoe vaak Quooker ontkalken?

Het wordt aangeraden om het kraanzeefje ongeveer 2 keer per jaar te ontkalken. Daarnaast wordt het aangeraden om minimaal 1 keer in de 5 jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit te voeren.