Elektronische handenwasserkraan
Filteren

Filteren

Bezig met laden...
6 producten

Een elektronische handenwasserkraan weet zich te onderscheiden ten opzichte van een gewone handenwasserkraan door de ingebouwde bewegingssensor. In het merendeel van de gevallen zijn deze kranen uitgerust met infrarood welke er voor zorgt dat er een efficiënte detectie van bewegingen kan worden vastgesteld. Bovendien moet het gezegd dat elektronische handenwasserkranen door de jaren heen aanzienlijk zijn geëvolueerd op vlak van design. Over welke voorkeur je op dit vlak ook mag beschikken, je zal steeds kunnen vaststellen dat er in het aanbod hier bij Saniweb een elektronische handenwasserkraan is terug te vinden die perfect alle vooropgestelde eisen zal weten in te lossen.

Geberit Brenta Elektronische kraan Generatorvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 1.028,00
prijs 931,60
Leverbaar
Geberit Brenta Elektronische Kraan generatorvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 699,00
prijs 697,56
Leverbaar
Geberit Brenta Elektronische kraan wand batterijvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 596,00
prijs 482,55
Leverbaar
Geberit Brenta Elektronische Kraan Netvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 430,00
prijs 428,91
Leverbaar
Geberit Brenta Elektronische kraan wand netvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 596,00
prijs 482,52
Leverbaar
Geberit Brenta Elektronische Kraan Batterijvoeding zonder mengunit Chroom glans
Adviesprijs 530,00
prijs 428,91
Leverbaar
6 producten

Extra hygiëne door een elektronische handenwasserkraan

Het is niet zo vreemd dat de eerste elektronische kranen vooral in ziekenhuizen en zorgcentra waren terug te vinden. Door gebruik te maken van een elektronische handenwasserkraan wordt er namelijk heel wat meer hygiëne in je badkamer gecreëerd. Na een toiletbezoek hoeft de greep bijvoorbeeld niet meer te worden aangeraakt. De ingebouwde bewegingssensor detecteert elke beweging waardoor ze op de vereiste momenten een waterstroom creëert. Ben je klaar met je handen te wassen? Dan zal ze automatisch stoppen waardoor er ook geen water verloren gaat. Dit maakt het aankopen van een elektronische handenwasserkraan een absolute aanrader.

Bestel jouw elektronische handenwasserkraan nu bij Saniweb!

Wil jij ook graag gebruik kunnen maken van een handenwasserkraan die automatisch werkt? Ben jij op zoek naar mogelijkheden om de hygiënische omstandigheden in jouw badkamer of toiletruimte naar een hoger niveau te tillen? In al deze gevallen is gebruikmaken van een elektronische handenwasserkraan absoluut aan te raden. Wij maken het voor onze klanten alvast steeds mogelijk om een exemplaar aan te kopen die perfect kan worden geïntegreerd in de stijl van hun badkamer. Is het voor jou nog niet meteen duidelijk welke elektronische handenwasserkraan nu het best tot haar recht zou komen in jouw woning? In dat geval helpen de experts van de Saniweb klantendienst je graag verder!