Douche-thermostaatkraan

De douchekraan is een bijzonder belangrijk onderdeel van jouw douche. Tegenwoordig kan je op vlak van douchekranen bovendien een keuze maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan de gewone douchekranen, maar ook aan een thermostatisch exemplaar. Door te kiezen voor een thermostatische douchekraan kan je genieten van nog meer comfort in de douche omdat de watertemperatuur mooi gelijk blijft. Daarnaast bereikt het water snel de gewenste temperatuur waardoor er ook geen tijd verloren gaat. Ben jij nog op zoek naar een praktische, efficiënte en kwalitatieve douchekraan om aan te kopen? Maak dan snel kennis met het uitgebreide aanbod op vlak van douchekranen hier bij Saniweb!

122 producten
122 producten

De voordelen van een thermostatische douchekraan

Vroeger was het zo dat een douchekraan steevast was voorzien van twee knoppen, namelijk één voor het warme en één voor het koude water. Door het draaien aan de knoppen kon de gewenste temperatuur worden bereikt. Dat werkte best goed, maar het duurde vaak erg lang vooraleer de perfecte temperatuur kon worden bereikt. Daarnaast veranderde de temperatuur ook vaak tijdens het douchen waardoor er op vlak van comfort toch enigszins moest worden ingeboet. Het aankopen van een thermostatische douchekraan brengt daar verandering in. Er is bij dit type van douchekraan slechts sprake van één enkele knop die perfect de gewenste temperatuur voor jou weet te realiseren!

Voorzien van een koele behuizing

Een ander belangrijk aandachtspunt met betrekking tot het aankopen van een douchekraan is terug te vinden in de veiligheid. Het water mag dan wel lekker warm zijn, de kraan zelf moet koel blijven. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om thermostatische douchekranen aan te bieden die beschikken over een koele behuizing. Bovendien is nagenoeg elke douchekraan in ons assortiment ook uitgerust met een speciale temperatuurbegrenzing. Ben jij met andere woorden op zoek naar een efficiënt werkende douchekraan die ook nog eens zeer veilig is in gebruik en bovendien over een passende vormgeving voor je douche beschikt? In dat geval ben je hier bij Saniweb absoluut aan het juiste adres!