Zwarte tegels

Zwarte tegels

8 februari 2018

Zwarte tegels hebben een prachtige chique uitstraling. Helemaal wanneer je deze combineert met wit meubilair. Zwarte tegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten en designs. Kies bijvoorbeeld voor een uni zwarte tegel wanneer je graag een rustige uitstraling wilt creëren in de ruimte. Een zwarte natuurstenen tegel oogt daarnaast weer veel stoerder en kan prachtig staan in een industriële ruimte.

Voor welke zwarte tegel kies jij?

Zoals hierboven al kort uitgelegd, zijn er verschillende zwarte tegels mogelijk. Wij zetten hieronder nog een aantal voorbeelden op een rijtje:

  • Zwarte uni tegel. Een zwarte uni tegel is helemaal egaal zwart en oogt hierdoor erg rustig. Heb je een kleine ruimte? Kies dan voor een groot formaat uni tegel, dit oogt een stuk ruimtelijker.
  • Zwarte natuurstenen tegel. Een zwarte natuurstenen tegel heeft een natuurlijke uitstraling en past hierdoor prachtig in bijvoorbeeld een industriële ruimte.
  • Zwarte metrotegels. In ons assortiment vind je ook de bijzondere metrotegels. Deze passen perfect in bijvoorbeeld de keuken of een toiletruimte.
  • Zwart mozaïek. Zwarte mozaïek tegeltjes zijn de perfecte keuze wanneer je een onderdeel van de ruimte wilt uitlichten. Kies er bijvoorbeeld voor om de douchewand met zwarte mozaïek tegeltjes te betegelen.
natuursteentegel zwart
inbouwdouche zwart

Combineer er op los!

Zwarte tegels kunnen met van alles gecombineerd worden. Het contrast tussen zwart en wit is altijd erg mooi. Dit contrast kun je creëren door zwarte vloertegels te combineren met witte wandtegels. Of betegel één wand van de ruimte met zwarte wandtegels en laat de rest van de ruimte lekker licht. Dit oogt erg ruimtelijk! Daarnaast kan zwart ook met alle materialen gecombineerd worden. Denk hierbij aan hout voor een warme uitstraling of juist aan glanzend chroom voor een luxueuze uitstraling. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

badkamertegel zwart

Bekijk alle zwarte tegels

In ons assortiment vind je meer dan genoeg zwarte tegels. Kies hieronder de juiste categorie en gebruik de kleur filter aan de linkerzijde waarmee je kan filteren op de kleur zwart. Zo vind je snel de tegel waarnaar je op zoek bent!

8 februari 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie, Kleurinspiratie