Wc tegels

Wc tegels

18 maart 2008

Wc tegels bepalen voor een groot deel de sfeer en werken je sanitaire ruimte perfect af. Er zijn talloze opties wanneer je op zoek bent naar wc tegels. Bij Saniweb hebben we verschillende soorten tegels in het assortiment die geschikt zijn voor zowel de vloer als de muur. Lees hier meer over de mogelijkheden van wc tegels en laat je inspireren.

Voordelen van keramische tegels

Tegenwoordig zijn keramische tegels een echte trend. Deze tegels zijn waterbestendig wat ideaal is voor een vochtige ruimte zoals het toilet. Keramische tegels zijn bovendien erg gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Kortom, met keramische tegels geniet je jarenlang van je toiletruimte. Het assortiment tegels van Saniweb bestaat vrijwel alleen maar uit keramische tegels.

potugese tegels
mozaiek tegels

Diverse stijlen wc tegels mogelijk

Met wc tegels kun je eindeloos variƫren, er zijn verschillende stijlen mogelijk. Denk hierbij aan een klassieke, moderne of juist tijdloze sfeer. Grijze vloertegels in combinatie met betonverf op de muur zorgen voor een moderne sfeer, terwijl houtlook tegels zorgen voor een landelijke uitstraling. Wil je de toiletruimte een persoonlijke touch geven? Overweeg dan tegelstroken. Tegelstroken zijn langwerpige tegels die in wildverband geplaatst worden. Deze kun je bijvoorbeeld op de wand achter het toilet plaatsen.

Hexagon tegels op de vloer

Ben je echt op zoek naar iets unieks voor je toiletruimte? Bekijk dan eens onze hexagon tegels. Hexagon tegels zijn zeshoekige tegeltjes die in honinggraat verband zijn geplaatst. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en zorgen ongetwijfeld voor een speelse uitstraling van de ruimte.

hexagon vloertegels

Welke afwerking vind je mooi?

Door je toiletmuur te betegelen met tegels in een neutrale kleur, zoals wit, zorg je ervoor dat je toilet geen onrustige uitstraling krijgt. Heb je een kleinere toiletruimte? Ga dan voor glanzende muurtegels met een rustig patroon of voor grote vloertegels die de ruimte groter doen lijken. Kortom, durf te combineren tussen kleine en grote wc tegelformaten en met verschillende kleuren. Op die manier maak je je toiletruimte uniek.

Bekijk het in de webshop

Er zijn nog meer opties mogelijk wanneer je op zoek bent naar een wc tegels. Je bekijkt ze allemaal in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb ben je gegarandeerd van scherpe prijzen. Bovendien worden de producten gratis bij je thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-).

18 maart 2008 | Categorieƫn: Tegelinspiratie, Toilet