Bidet element
8 producten

Het bidet element zorgt voor de aansluiting met de waterleiding. Dit zorgt ervoor dat de bidet kan doorspoelen. Een bidet element zit eenvoudiger in elkaar dan een gebruikelijk toilet element, doordat deze slechts bestaat uit een wateraansluiting en een dunne afvoerbuis. Het assortiment van Saniweb biedt een ruime keuze uit diverse bidet elementen van verschillende merken. Bekijk het aanbod hieronder of scroll verder naar beneden om meer te lezen over bidet elementen. Ben je op zoek naar verschillende types bidets? Bekijk hier dan alle bidets.

Geberit Duofix bidet element 112 cm hoog
1 reviews
Adviesprijs 305,00
prijs 300,40
Op voorraad
prijs 382,00
Leverbaar
Wisa Excellent bidet element
1 reviews
Adviesprijs 319,00
prijs 194,34
Leverbaar
Geberit Kombifix inbouwreservoir voor bidet
Adviesprijs 257,00
prijs 183,68
Leverbaar
Geberit GIS Easy bidetmodule 120x65-95 cm.
Adviesprijs 631,00
prijs 426,84
Leverbaar
Villeroy & Boch ViConnect Bidetelement 52,5x112x10 cm
Adviesprijs 435,00
prijs 228,72
Leverbaar
Geberit Duofix bidet element 98 cm
Adviesprijs 339,00
prijs 310,63
Leverbaar
Geberit Duofix bidet element 82 cm hoog
Adviesprijs 307,00
prijs 281,15
Leverbaar
8 producten

Waarom kiezen voor een bidet?

Een bidet biedt een hygiënische manier om jezelf te reinigen door middel van water na een toiletbezoek. De waterstraal zorgt voor een zachte en aangename reiniging, die je zelf bedient door middel van de bedieningsplaat. Hierdoor heb je geen toiletpapier meer nodig na een toiletbezoek. Een bidet zorgt bovendien voor extra comfort doordat het water een zachtere ervaring biedt dan toiletpapier.

De verschillende modellen

Saniweb heeft een assortiment met verschillende bidet elementen van diverse sanitairmerken. Alle bidet elementen bestaan uit een soortgelijke zelfdragende constructie. Deze constructie plaats je achter het bidet en combineer je met een bijpassende bedieningsplaat. Dankzij deze onderdelen kun je de watertoevoer naar het bidet reguleren. Het element is dus een essentieel onderdeel voor een bidet, aangezien deze alleen functioneert met water. Kies uit het aanbod een bidet element dat goed aansluit op jouw bidet.

Bekijk de producten in de webshop

Ben jij op zoek naar een bidet element? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Saniweb in de webshop. Hier vind je een ruime diversiteit aan modellen van diverse sanitairmerken. Heb je een model gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.