Inbouwsifon

Een inbouwsifon wordt, zoals de naam het zegt, in de muur ingebouwd. Hierdoor is deze sifon netjes weggewerkt, waardoor de afvoer een strakkere uitstraling krijgt dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een bekersifon. Door deze sifon blijven sanitaire ruimtes fris ruiken, omdat de nare geuren van het riool hiermee worden afgesloten. In het assortiment van Saniweb vind je verschillende soorten inbouwsifons, zodat je een model kunt kiezen die aansluit bij jouw wensen.

14 producten
14 producten

Verschillende inbouwsifons

Een inbouwsifon wordt geplaatst op de waterafvoer van een bad, wastafel, douche of wasmachine en is in de muur ingebouwd. Voor in strakke badkamers is de inbouwsifon een uitkomst. De ruimte blijft zijn strakke uitstraling namelijk behouden doordat de sifon ingebouwd is. De meeste sifons worden ingebouwd achter een muurplaatje waardoor deze eenvoudig te vervangen zijn. De zichtbare delen van de inbouwsifons verschillen in kleur en materiaal, zodat voor iedere stijl een bijpassend product te vinden is.

Inbouwsifons voor diverse afvoeren

Bij Saniweb kun je kiezen uit inbouwsifons voor afvoeren van onder andere wastafels, wasmachines en vaatwasmachines. Hierdoor kies je altijd voor een model dat goed aansluit op de waterafvoer, maar ook past in de ruimte waarin het geplaatst moet worden. Daarnaast is de samenstelling van het water dat afgevoerd wordt ook anders. Kies daarom voor een inbouwsifon die past bij hetgeen waarop je het wilt aansluiten om er zeker van te zijn dat het water goed kan wegstromen en de ruimte fris blijft ruiken.

Bekijk onze inbouwsifons

Ben je op zoek naar een sifon die netjes weggewerkt kan worden en waarbij je badkamer altijd fris blijft ruiken? Bekijk dan de inbouwsifons in de webshop van Saniweb. De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. De producten zijn snel online te bestellen en bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van de beste prijs en een snelle levering.