Schakelmateriaal
Filteren
1 product

Met schakelmateriaal zorg je ervoor dat jouw woning sfeervol, praktisch en veilig is. Bij Saniweb vind je verschillende merken, series en designs tegen de beste prijzen. Ben je benieuwd naar het assortiment schakelmaterialen? Lees dan verder of bekijk direct het assortiment in de webshop van Saniweb.

Ben trafoset 12V geschikt voor 2 of 3 20W halogeen lamp, 3-verd.+snoer
Ben Trafoset 12V geschikt voor 2 of 3 20W halogeen lamp, 3-verd.+snoer
Adviesprijs 41,00
prijs 33,60
Snel leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

Stijlvolle stopcontacten en schakelaars

Er zijn vele soorten schakelmaterialen in verschillende designs. Wanneer je een schakelaar nodig hebt voor het licht, heb je de keuze uit een enkele of een dubbele bedieningswip of je kiest voor een dimmer. Schakelmateriaal is tegenwoordig niet alleen meer functioneel, maar wordt ook steeds stijlvoller. Waar je voorheen alleen de keuze had uit witte simpele stopcontacten en schakelaars, kun je nu ook kiezen uit luxere varianten. Hierdoor creëer je een stijlvolle finishing touch aan jouw woning. Zo kunnen de stopcontacten en schakelaars tegenwoordig zeer mooi worden weggewerkt of juist in het oog springen. Je hebt bijvoorbeeld ook de keuze voor een stopcontact en/of schakelaar in de kleur mat zwart. Dit past perfect in een industriële ruimte en je zorgt hiermee voor een stijlvol detail.

Wat heb ik nodig bij het monteren van een wandcontactdoos?

Wanneer je een wandcontactdoos plaatst of vervangt, heb je verschillende onderdelen nodig. Allereerst heb je een inbouwstopcontact nodig. In de muur dien je een inbouwdoos te hebben waar je het stopcontact in plaatst. Voor de aansluiting heb je een blauw en bruin aansluitdraad nodig. Wanneer je een geaard stopcontact hebt, dan dien je ook een geel/groen aansluitdraad te hebben.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden rondom schakelmateriaal of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk het assortiment aan schakelmateriaal in de webshop van Saniweb en profiteer hier direct van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd.