Voorstrijk
Filteren
loader
Bezig met laden...
2 producten

Voorstrijk is een middel waarmee je een muur voorbereidt op het aanbrengen van verf, behang of tegels. Met name voor sterk absorberende ondergronden is het belangrijk om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Het dient als beschermende, gladde tussenlaag voor verschillende wandbekledingen. Wil jij jouw badkamer betegelen, je slaapkamer behangen of de woonkamermuur verven? Dan is het voorstrijken van de muur vaak een essentiële eerste stap. Ben jij benieuwd wat voorstrijk precies doet en welke voorstrijkmiddelen Saniweb te bieden heeft? Bekijk de producten direct en lees meer over de mogelijkheden. Ben je op zoek naar andere tegelmontage artikelen? Bekijk hier dan alle tegelmontage artikelen.

Ben Primer 1 liter
Ben Primer voorstrijkmiddel kant en klaar 1 liter
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 15,00
prijs 10,50
truck Morgen bezorgd
Schonox SHP Primer 1kg
Adviesprijs 31,00
prijs 29,57
clock Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
2 producten

Wat is voorstrijk en waarom is het belangrijk?

Voorstrijk is een dun, waterig middel dat je aanbrengt op de muur alvorens je deze gaat bewerken. Dat kan een onbehandelde muur zijn, zoals in een nieuwbouwhuis. Daarnaast moet voorstrijk op een gipsplaat of nieuw gestucte muur aangebracht worden. Ook bij oudere muren met veel oneffenheden doe je er goed aan om ze te behandelen met een voorstrijkmiddel. Uiteindelijk moet het voorstrijkmiddel voor een mooi, glad resultaat zorgen van bijvoorbeeld je muurverf of behang. Bij zuigende of stoffige oppervlakken zorgt de voorstrijk namelijk voor een glad geheel. Wandbekleding kan zich hierdoor beter hechten. Zo voorkom je dat de muur al de verf ‘opzuigt’ en behang of tegels loslaten. Kortom, het voorstrijken van de muur is essentieel voor een mooi, glad en gelijkmatig resultaat.

Voorstrijk voor behang, muurverf of tegels

Voorstrijken is voor verschillende wandbekledingen een belangrijke eerste stap. Het middel kan ook wel gezien worden als een primer voor je muur. Het zorgt voor betere hechting en een glad resultaat. Voor verschillende soorten muurbewerkingen zijn er speciale voorstrijkmiddelen. Zo kun je bij Saniweb terecht voor de Ben Primer, speciaal ontwikkeld voor tegelmuren in badkamers. Het product is waterbestendig, wat ideaal is in een vochtige ruimte als de badkamer. Het voorstrijkmiddel heeft een groot impregnerend vermogen en zorgt ervoor dat de muur geen vocht meer aan kan trekken. Op deze manier kun je tegels of natuursteen strak en netjes tegen de muur lijmen. Het is de ideale basis voor een prachtige tegelmuur in je badkamer.

Bekijk de voorstrijk bij Saniweb

Ben jij op zoek naar een passend voorstrijkmiddel? Bekijk de collectie bij Saniweb en ontdek het middel dat geschikt is voor jouw wandbekleding. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en bezorgen we de voorstrijk gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.