Wastafelonderkast

Een wastafelonderkast is ideaal voor opbergruimte in de badkamer. Je maakt efficiënt gebruik van de ruimte onder de wastafel en het werkt gelijk de minder mooie delen van de sifon weg. Op zoek naar een wastafelonderkast én bijpassende wastafel? Bekijk dan eens de complete badmeubels. Ook wanneer je alleen een wastafelonderkast nodig hebt, heb je bij Saniweb alle keus. Bekijk het assortiment en laat jouw nieuwe kast gratis thuisbezorgen.

Tips: Advies over wastafelonderkasten

8053 producten
8053 producten

Welke design wastafelonderkast vind jij mooi?

In het assortiment wastafelonderkasten van Saniweb heb je ruime keus in kleuren, materialen, merken en afmetingen. In de moderne badkamer past bijvoorbeeld een greeploze wastafelonderkast erg mooi. Bekijk de designs van Villeroy en Boch met de strak afgewerkte geïntegreerde grepen eens als je van een moderne uitstraling houdt. De wastafelonderkasten in eikenhout-kleur met een push-open mechanisme passen perfect als je op zoek bent naar een meer natuurlijke uitstraling. Maak gebruik van het handige filtermenu aan de linkerkant om gemakkelijk jouw favoriete stijl en kleur wastafelonderkast te vinden.

Kies het aantal lades dat past bij jouw leefsituatie

Bij het uitkiezen van een wastafelonderkast is het belangrijk goed na te denken over het aantal lades dat je nodig hebt. Maak je met meerdere personen gebruik van de badkamer of heb je veel opbergruimte nodig? Zorg dan dat de wastafelonderkast hier voldoende ruimte voor biedt. Als je vaak met twee personen voor de wastafel staat, is het wellicht handig te kiezen voor meerdere lades die afzonderlijk open kunnen. Dan hoeft de ander niet aan de kant te stappen als jij iets uit de la wil pakken. Wel zo handig! Liever deurtjes in plaats van lades? Bij Saniweb vind je ook ruime keuze in kasten voor onder de wastafel met één of meerdere deuren.

Hulp nodig bij het kiezen?

Elke badkamer is anders. Met vele soorten en maten wastafelonderkasten in het assortiment vind je zeker een kast die bij jouw wensen past. Met keuze uit merken als Villeroy & Boch, Duravit, Sphinx en Saqu is er in de webshop van Saniweb genoeg keus binnen elk budget. Wij helpen je graag bij het kiezen, neem gerust contact op met onze klantenservice! Wij vertellen je bovendien graag welke wastafels op de onderkasten passen.