Wastafelmeubel

Wanneer je op zoek bent naar een wastafelmeubel is het altijd de moeite waard om stil te blijven staan bij de verschillende mogelijkheden die er op de markt terug te vinden zijn. Ga niet over één nacht ijs, want een wastafelmeubel wordt dagelijks veelvuldig gebruikt, vaak ook door meerdere gezinsleden. Een wastafelmeubel is dan ook niet alleen de plaats waar je, je tanden poetst of je handen wast, daarnaast zorgt ze ook voor de nodige (extra) opbergruimte. Ben jij nog op zoek naar een geschikt wastafelmeubel voor in jouw badkamer? In dat geval nodigen we je graag uit om ons assortiment hier bij Saniweb te ontdekken!

Tips: Advies over badmeubelsets

3209 producten
3209 producten

Materialen en kleuren

In eerste instantie zal je bij het uitkiezen van een wastafelmeubel rekening willen houden met het materiaal waar de wastafel uit bestaat. Op dit vlak zijn er verschillende mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan keramiek, maar ook aan bijvoorbeeld beton, keratop en glas. Naast het materiaal is het eveneens belangrijk om stil te blijven staan bij de kleur die het beste aansluit bij de rest van je badkamer. Kies je bijvoorbeeld voor een warme uitstraling? Dan zijn de materialen eik en teak een aanrader. Ben je van plan om een zeer strakke en moderne badkamer te realiseren? In dat geval zullen de kleuren antraciet of grijs dan weer al je verwachtingen weten in te lossen.

De afmetingen en indeling van je wastafelmeubel

Vooraleer er een wastafelmeubel in je badkamer kan worden geïntegreerd dien je, je uiteraard bewust te zijn van de beschikbare ruimte. Deze zal bepalen of je bijvoorbeeld kiest voor een smalle wastafel die is voorzien van één enkele kraan, een brede wastafel waarbij je de beschikking hebt over twee kranen of een dubbele wastafel met eveneens een dubbele kraan. In het bijzonder wanneer het vaak voorkomt dat er meerdere personen op hetzelfde ogenblik gebruikmaken van de badkamer kan de beschikking hebben over twee kranen altijd interessant zijn. Het type wastafelmeubel zal uiteindelijk eveneens bepalend zijn voor de indeling waarover ze beschikt. Bepaal daarom ook zeker op voorhand of je voldoende hebt aan één enkele lade of twee lades boven elkaar toch meer aangewezen zijn.