Xenz

Xenz

1016 producten

Met de producten van Xenz tover jij je badkamer om tot een ware wellness ruimte. Voor elke badkamer heeft Xenz geschikte producten. Of je nu op zoek bent naar een bad, douche, kranen of accessoires, bij Xenz kun je altijd terecht. De producten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten en materialen. HIerdoor zit er altijd een geschikt product voor jou tussen. Ook voor kleine badkamers heeft Xenz ruimtebesparende oplossingen. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Xenz? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk

Het Nederlandse merk Xenz is begonnen onder de naam Beterbad. In 1976 werd dit bedrijf opgericht en repareerde het voornamelijk baden en douchebakken. Al snel werd er voor gekozen om een eigen productiebedrijf te starten. Het bad was het eerste product wat Beterbad op de markt bracht. Een aantal jaren later breidde dit zich uit tot een enorm assortiment sanitairproducten en ging het bedrijf verder onder de naam Xenz. Tegenwoordig kun je bij Xenz terecht voor alle producten in de badkamer; van ruimtebesparende douches en baden tot gigantische whirlpools. Optimale kwaliteit, een innovatief design en betrouwbaarheid staat bij Xenz voorop.

Van ruimtebesparende modellen tot luxe whirlpools

In het ruime assortiment sanitairproducten van Xenz vind je vrijwel alles wat je nodig hebt voor je badkamer. Of je nu op zoek bent naar producten voor in een kleine badkamer of luxe en grote producten voor in een echte wellness ruimte, bij Xenz vind je wat je zoekt. Bij de producten van Xenz staat kwaliteit en genot voorop. Met de producten van Xenz tover jij de badkamer helemaal om tot een echte wellness ruimte. De badkamer is immers een ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen en heerlijk geniet van een warme douche of stoombad.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Xenz bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht