Venlo

Venlo

17 producten

Venlo is een fabrikant van sanitair en is een van de laatste fabrikanten van sanitairkranen in Nederland. Het bedrijf richt zich op kranen en levert deze tegen topkwaliteit. Met het merk Venlo ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige producten, waar je lang van zult genieten. Ben je benieuwd naar de producten van Venlo? Lees dan verder of bekijk direct het assortiment in de webshop van Saniweb.

De kranen van Venlo

De kraan kom je op meerdere plekken in het huis tegen en is onmisbaar in iedere woning. Elke badkamer is al voorzien van minimaal één kraan, maar meestal zelfs twee of drie kranen: een douchekraan, wastafelkraan en eventueel een badkraan. Ook in de keuken en het toilet kom je de kraan meerdere keren tegen. Daarnaast kun je kiezen uit kranen met een hoge of lage uitloop, een staande kraan of een wandkraan, een éénhendelkraan of een kraan met draaikop... Er zijn talloze mogelijkheden, want Venlo heeft het namelijk allemaal!

De vele verschillende stijlen en kleuren

Venlo heeft niet alleen veel verschillende soorten kranen, maar ook veel verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om een kraan te kiezen die bij jou persoonlijk en bij jouw badkamer past. Zo zal een strakke, chroom-look kraan beter passen in de rustige en moderne badkamer. De kranen met een ronde, hoge uitloop sluiten perfect aan in een industriële badkamer. Al met al, voor ieder wat wils. Voor welke kraan kies jij?

Bekijk onze producten

Bekijk de kwalitatief zeer hoogstaande producten van Venlo in de webshop van Saniweb. Is een kraan van Venlo iets voor jou of heb je al gevonden wat je zocht? Bekijk en bestel de producten van Venlo dan in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht