Vasco

Vasco

35 producten

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van design radiatoren in Europa. Met hoogstaande technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos integreren in elk interieur.

Met een groot assortiment aan karaktervolle radiatoren heeft Vasco al meerdere internationale designprijzen in de wacht gesleept. Bij Vasco vind je het meest uitgebreide aanbod van designradiatoren voor alle woonruimten. Daarnaast heb je de keuze uit een brede waaier aan kleuren en verschillende soorten warmteafgiften. We geven je een overzicht van alle opties:

  • Liggend of staand. Een Vasco radiator kan liggend of staand bevestigd worden. De voorkeur voor horizontaal, verticaal of een of een lage plintradiator is afhankelijk van het design van de badkamer en de beschikbare ruimte. Bij een relatief hoge badkamer is het bijvoorbeeld mooier om een verticale radiator te plaatsen. Een badkamer met brede muren is eerder gebaat bij een horizontale radiator of een brede plintradiator.
  • Plaatsing. Voor de locatie van de radiator heb je de keuze uit plaatsing aan de wand, in de hoek of een vrijstaande radiator. Voor een kleinere badkamer is het aan te raden om de radiator aan de wand te plaatsen. Een hoekradiator of vrijstaande radiator neemt extra ruimte in die je niet meer kunt gebruiken. Grotere badkamers en design badkamers zijn daar meer geschikt voor. In een grotere badkamer heb je genoeg ruimte en een stijlvol geplaatste Vasco radiator kan zelfs een design badkamer een nog mooier aangezicht geven.
  • Materiaal. Vasco radiatoren zijn van aluminium of staal gemaakt. Het grootste verschil tussen deze materialen is dat aluminium lichter is dan staal. Een radiator van staal oogt daarnaast wat robuuster dan zijn aluminium tegenhanger. Hun overeenkomst is dat beiden optimale warmteafgifte hebben.
  • Warmtebron. Radiatoren van Vasco kunnen op meerdere soorten warmtebronnen aangesloten worden. Er zijn radiatoren voor standaard ketels, condenserende ketels, warmtepompen en zelfs zonneboilers. Je kunt daarnaast een radiator kiezen die aangesloten is op de centrale verwarming, elektrisch wordt aangestuurd of een mix is van beide.
Vasco radiator

Kleurrijk Vasco

Radiatoren van Vasco passen bij iedere badkamer en ieder keukeninterieur. Het uitgebreide kleurenpallet is samengesteld op basis van diverse inspiratiebronnen uit de architectuur en kunst. Daarnaast heb je de keuze uit roestvrijstaal, wit en chroom om de radiator een zo stijlvol mogelijke aanvulling op de badkamer of keuken te maken.

Vasco radiatoren bekijken

Het assortiment van Vasco vind je in onze webshop. De mogelijkheden wat betreft plaatsing, materiaal, warmtebron en kleur zijn groot. Vind en bekijk jouw ideale radiator voor badkamer of keuken op Saniweb.nl

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht