Van Heck

Van Heck

223 producten

Badmeubels van Van Heck zijn uitgevoerd in de landelijke, klassieke en Engelse stijl. Van Heck badkamers hoopt je iedere keer weer te verrassen met deze unieke eigen collectie badkamers.

Met daarnaast een groot scala aan badkamermeubelen, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels, haal ook jij eenvoudig de kwaliteit van Van Heck in huis. We nemen je mee door een deel van het aanbod:

  • Badmeubels. Met de badmeubels van Van Heck badkamers zorg je ervoor dat je badkamer een ruimtelijjke uitstraling krijgt. Al je spullen kun je gemakkelijk kwijt in de handige kastjes en opberglades in de badmeubels. Zo blijft je badkamer schoon en geven de badmeubels je badkamer een opgeruimde uitstraling. Badmeubels zijn er in de volgende stijlen: landelijk, klassiek, nostalgisch, retro, Engels en Frans. Alle badmeubels kunnen worden gecombineerd met bijpassende spiegel of spiegelkast. Het is ook mogelijk om badmeubels te voorzien van een spiegelopzetkast. Hiermee maak je een complete set van je badkamermeubels.
  • Kranen. Van Heck kent een uitgebreide collectie aan badkamerkranen. Kranen vind je in de sferen klassiek, landelijk en nostalgisch. Alle badkamerkranen passen op alle badmeubels van Van Heck. Om je te helpen bij de juiste keuze zijn alle kranen en meubelen ingedeeld in series met corresponderende namen.
  • Toiletten. De toiletten van Van Heck zijn er zowel in moderne als klassieke stijl. Bij een klassieke badkamer raadt het merk aan om een bijpassend keramisch toilet te kiezen. Er zijn wc’s met zowel hooghangende als laaghangende reservoirs. Met de keuze uit verschillende brillen, waaronder kunststof en hout, kun je de badkamer en het toilet nog meer naar je eigen smaak inrichten.

Van Heck producten bekijken

Dit was slechts een kleine inkijk in de collectie van Van Heck. Met baden, waskommen, douches en accessoires kan ook jouw badkamer volledig worden ingericht met Van Heck. De producten van dit kwalitatief hoogstaande merk kun je bekijken in onze webshop.

Categorieën

Series

Beste Van Heck deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht