Schluter

234 producten

Schluter is een van de koplopers in de sanitairwereld. Het bedrijf is bekend door zijn innovatieve systemen en toebehoren voor onder andere de douche en vloer van jouw badkamer. Deze systemen en toebehoren zorgen van een naadloze afwerking, waardoor jij jarenlang kunt genieten van jouw badkamer. Het bedrijf kent zijn oorsprong in systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en vloeren. Met meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systemen kan het bedrijf zich een expert op dit gebied noemen. Over de jaren heen zijn deze systeemoplossingen uitgebreid met diverse andere vernieuwde technieken. Met kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel ontwikkelt het bedrijf voortdurende nieuwe oplossingen voor de badkamer. Dus zit jij middenin het proces van een nieuwe badkamer? Dan kan je bij Schluter terecht voor alle technische afwerkingen van zowel de vloer, wand als douchebak.

Schluter: voor een naadloze afwerking van de badkamer

De uitstraling van de badkamer is voor velen een van de belangrijkste dingen. Maar wat daarnaast ook veel aandacht vereist, is de afwerking van de badkamer. Om lang te kunnen genieten van de badkamer is het van belang dat je de badkamer voorziet van efficiënte onderdelen, afwerkingen en toebehoren. Schluter begrijpt dat maar al te goed en heeft dan ook een uniek assortiment samengesteld waarmee jij jouw badkamer naadloos en efficiënt kunt afwerken. Zo vind je bij Schluter diverse handige systemen om de douche mee af te werken, verschillende inbouwnissen, afdichtingsbanden en nog veel meer. Dus ben jij nog op zoek naar een aantal technische onderdelen voor jouw badkamer? Dan vind je bij Schluter gegarandeerd waar je naar op zoek bent.

Bekijk de verschillende Schluter systeemoplossingen bij Saniweb

Saniweb heeft een uitgebreide collectie Schluter systeemoplossingen en toebehoren in haar assortiment opgenomen. Dus ben jij nog op zoek naar een specifiek, technisch onderdeel om jouw badkamer helemaal gereed te maken? Dan vind je bij Schluter gegarandeerd wat je zoekt. Je bekijkt de producten van Schluter eenvoudig online in onze webshop. Bovendien profiteer je online bij Saniweb altijd van de beste prijs en het beste advies. Onze sanitairspecialisten helpen je graag en zijn dan ook altijd bereikbaar voor een passend advies via de telefoon of onze handige online chat.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht