Riho

Riho

210 producten

Riho is een vertrouwd merk in de badkamerwereld dat zich typeert door eigentijdse sanitair producten. Het uitzonderlijk en eigentijds design van Riho trekt hierbij de aandacht.

Riho levert sanitair in heel Europa en is geheel verantwoordelijk voor de eigen productie, van het ontwerpen tot het transporteren van de producten. De producten zijn hierdoor van topkwaliteit en vervullen vrijwel iedere wens die je maar kan hebben als het gaat om de badkamer.

Uitgebreid assortiment van Riho

Riho biedt een breed scala aan sanitair producten:

  • Baden: de baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, of je nu op zoek bent naar een rechthoekige, driehoekige of ronde vorm. Ook kun je bij Riho terecht voor accessoires in het bad, waaronder hoofdkussens, verlichting en handgrepen.
  • Whirlpool: voor de ultieme wellness ervaring kies je voor een whirlpool met allerlei luxe functies, zoals een massagesysteem. Je badkamer wordt hierdoor omgetoverd tot een echte wellness omgeving.
  • Stoomcabines: met een stoomcabine van Riho kun je helemaal tot rust komen. Kies bijvoorbeeld voor een cabine met ingebouwde radio en kleurentherapie. Het rode licht heeft een energetische werking, het blauwe licht vergroot de concentratie en creativiteit en het groene licht laat je compleet ontspannen.
  • Badmeubelen: uit het brede assortiment van badmeubelen vind je ongetwijfeld het badmeubel waarnaar je op zoek bent. De badmeubelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en uitvoeringen.
  • Badwanden: ben je op zoek naar een badwand die jouw doucheruimte in het bad afscheidt van de rest van de badkamer? Kies dan voor de prachtig afgewerkte glazen wanden.
  • Douchewanden en -bakken: de douchewanden en –bakken van Riho hebben een mooi design. Bovendien levert dit merk ook maatwerk zodat je voor iedere ruimte een passende douche kan vinden die op professionele wijze geïnstalleerd kan worden.

Bekijk de producten

Spreken bovenstaande kenmerken van Riho je aan en is je interesse gewekt? Bekijk dan alle producten in onze webshop.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht