Keraben

Keraben

103 producten

Keraben Grupo

Keraben Grupo is een Spaans tegelmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in zowel muur- als vloertegels. Het tijdloze design zorgt ervoor dat de tegels met diverse stijlen gecombineerd kunnen worden. Zo kun je met de tegels van Keraben Grupo werkelijk alle kanten op. Ben je benieuwd naar het assortiment of wil je meer weten over deze Spaanse tegelspecialist? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Keramische tegels van hoge kwaliteit

Het gehele proces ligt in de handen van het bedrijf. Van het bedenken van het eerste ontwerp tot de productie: Keraben Grupo heeft de volledige controle over het gehele proces. Hierdoor kan Keraben Grupo hoge kwaliteit garanderen. Bovendien heeft dit als voordeel dat het proces continu verbeterd kan worden. Zowel het ontwerp als de productie van de tegels gaat hierdoor mee met de laatste trends. Keraben Grupo gebruikt traditionele productietechnieken in combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen om een ongekend hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Verschillende soorten tegels

Zoals eerder genoemd kun je bij Keraben Grupo terecht voor vloer- en wandtegels. Voor beide soorten tegels heb je de keuze uit effen dessins en diverse prints. Ook vind je diverse stijlen in het aanbod. De keramieken tegels zijn verkrijgbaar met een marmer-, hout-, cement-, steen- of metaaleffect. Hierdoor behoud je de voordelen van keramiek, maar creëer je een bijzondere look in de gewenste ruimte. Tot slot zijn de tegels ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een frisse en speelse look.

Bekijk de producten

Met de tegels van Keraben Grupo zorg je voor een stijlvolle uitstraling in iedere (sanitaire) ruimte. Bekijk hier het ruime assortiment tegels van Keraben Grupo in de webshop van Saniweb. Heb je een product gevonden dat geheel aan jouw wensen voldoet? Bestel dit product dan gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van scherpe prijzen. Bovendien biedt Saniweb een snelle bezorgservice.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht