Hansa

Hansa

288 producten
Hansa ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige mengkranen voor moderne badkamers en keukens. Hansa verlegt de grenzen in de sanitairwereld met hoogwaardige materialen en uitgekiende designs en technologieën.

Van designerkranen tot beproefde klassieke badkameroplossingen, Hansa biedt voor elke badkamer een passende mengkraan. Het assortiment bestaat daarnaast uit een gevarieerd aanbod van keukenkranen. Alle mengkraanseries voor de badkamer zijn ook voor de keuken leverbaar. Een overzicht van deze mengkraanseries:

  • Badmengkranen. Het assortiment van badmengkranen bestaat uit drie series met ieder hun unieke kenmerken. De Hansa|Edition serie bestaat uit designmengkranen die water op een unieke wijze vormgeven. Deze kranen hebben een perfecte overgang van de vorm van de mengkraan naar de vormgeving van het water. Hansa|Living-series zorgen voor duidelijke accenten in buitengewone badkamerwerelden. Jouw innovatieve badkamerontwerp komt tot leven dankzij het omvangrijke en gevarieerde assortiment. De Hansa|Home-series bieden een ruime keuze aan beproefde, robuuste en moderne mengkraanseries. De vormen zijn aan de moderne smaak aangepast en toch tijdloos.
  • Keukenmengkranen. De Hansa|Living-series vind je ook terug in het assortiment keukenmengkranen. Deze karakteristieke mengkranen hebben verrassende designs en varianten, bijvoorbeeld met een uittrekbare douche en bediening aan de zijkant. Deze series bieden de mogelijkheid om praktische oplossingen geheel naar eigen wens in te vullen. De Hansa|Home-series staan voor klassieke keukenmengkranen met moderne functionaliteit. Deze series bieden een ruime keuze aan beproefde en universeel inzetbare mengkraanseries met een klassieke of moderne vormgeving.
  • Douchesystemen. De douchesystemen van Hansa laten je met al je zintuigen genieten. De moderne Hansa-douchesystemen bieden je een pure douchebeleving door de innovatieve HansaLaminar-technologie. Deze technologie zorgt voor optimaal doucheplezier terwijl je gelijk je waterverbruik vermindert. Met de keuze uit een prachtige serie hoofd- en handdouches kun je elk douchesysteem volledig naar wens samenstellen.

Hansa producten bekijken

Alle series en producten van Hansa kun je bekijken in onze webshop. Laat je verbazen door het brede aanbod en vind de ideale mengkraan voor bad, douche of keuken. Heb je nog vragen na het bekijken van de producten? Onze specialisten helpen je graag verder.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht