Geberit Duofix
loader
Bezig met laden...

De Geberit Duofix voor toiletten is in veel uitvoeringen en bouwhoogtes verkrijgbaar. Geberit Duofix wc-elementen bieden passende oplossingen voor elke bouwsituatie. De verschillende speciale elementen met variabele breedtes en de mogelijkheid tot hoekmontage maken ook in moeilijk gevormde sanitaire ruimtes goed gebruik van de ruimte mogelijk.

74 producten
Pagina
Geberit Duofix Wastafelelement 112 cm staande kraan
prijs 530,16
clock Leverbaar
Geberit Duofix Wastafelelement 112 cm wandkraan
prijs 761,54
clock Leverbaar
Geberit Duofix klembeugel voor afvoerbocht dupfix
Adviesprijs 15,00
prijs 14,41
clock Leverbaar
Geberit Duofix wastafelelement met inbouwsifon zelfdragend
Geberit Duofix wastafelelement met inbouwsifon zelfdragend
prijs 440,96
clock Leverbaar
Geberit Duofix Wastafelelement 112 cm wandkraan
Geberit Duofix Wastafelelement 112 cm wandkraan
prijs 640,81
clock Leverbaar
74 producten
Pagina

Installatie

De standaard installatieelementen van Geberit Duofix zijn voor wandhangende wc’s voor ruimtehoge of deelhoge inbouw. Deze zijn er in de hoogte 112 centimeter voor het Geberit Sigma inbouwreservoir (12cm) UP320. Ook zijn deze elementen er voor het Omega inbouwreservoir (12cm) in de hoogtes 82, 98 en 112 centimeter. In hoogte verstelbare installatie-elementen maken ook op elk later moment het aanpassen van de hoogte van het wc-keramiek mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld voor meer comfort zorgen in barrièrevrije sanitaire ruimtes.

Inbouwreservoirs

Geberit inbouwreservoirs zijn de klassiekers van de moderne badkamerinstallatie. Deze inbouwreservoirs staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze kun je een inbouwreservoir nemen voorzien van grote of kleine spoeling.

Luxe

Geberit Duofix wc-elementen kunnen je de nodige luxe bieden tijdens dagelijks gebruik. Een voorbeeld hiervan is dat Geberit Duofix elementen voor wc’s voor barrièrevrije sanitaire ruimtes leverbaar zijn met grondplaten voor statisch veilige bevestiging van armsteunen. Deze armsteunen helpen je om zonder veel moeite plaats te nemen op het toilet en ook weer op te staan. Daarnaast zijn Geberit Duofix elementen voor wc’s met het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 centimeter (Geberit Up320) al voorbereid voor montage van de geurafzuiging DuoFresh.

Geberit Duofix bekijken

Het complete aanbod van Geberit Duofix elementen vind je in onze webshop. Kijk nu op Saniweb.nl om te zien of de luxe van een toilet met Geberit Duofix ook iets voor jou is.