Duravit

Duravit

8778 producten

Duravit: buitengewone designs voor een ontspannen gevoel. Duravit staat bekend om haar moderne designs. Voor zowel een tijdloze als gedurfde badkamervormgeving kun je bij Duravit terecht. Met innovatieve technieken en nieuwe productsegmenten krijg je het gevoel dat het design speciaal gebaseerd is op jouw wensen. Dit maakt een badkamerbezoek nóg aangenamer. Lees hier meer over het merk en het assortiment.

Een vakantiegevoel in je eigen badkamer

Je kent het vast wel, het heerlijke gevoel van ontspanning en verfrissing wanneer je op vakantie bent. Duravit wil jou thuis ook van dit gevoel laten genieten en je badkamer omtoveren tot sfeervolle ruimte waar je kunt uitrusten en relaxen. Met deze gedachte in het achterhoofd ontwerpt Duravit functioneel, comfortabel en duurzaam sanitair waarmee je thuis het ultieme vakantiegevoel ervaart.

Duurzame materialen

Het merk Duravit hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit zien we onder andere terug in de materialen die gebruikt worden:

  • Acryl. De gladde naadloze oppervlakken voelen extra comfortabel aan en zijn bovendien erg gemakkelijk schoon te maken. 
  • Keramiek. Het robuuste karakter maakt dat keramische oppervlakken goed bestand zijn tegen vlekken, krassen en andere beschadigingen. Keramische producten gaan jarenlang mee en blijven werken.
  • Hout. Hout geeft je badkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Duravit verwerkt hout voornamelijk in badkamermeubels. Met een speciale behandeling wordt het hout bestand gemaakt tegen vocht.

Rust en ruimte

Om iedere badkamergebruiker een ontspannen gevoel te kunnen bezorgen, zijn er twee terugkerende sleutelwoorden: rust en ruimte. Er wordt veel gebruik gemaakt van gesloten kasten, lege oppervlaktes en natuurlijke kleuren. Minder afleiding leidt immers tot meer ontspanning.

Assortiment van Duravit

Duravit biedt een ruim assortiment aan sanitair: van toiletbrillen tot wastafels en van stoomdouches tot sauna’s. Ieder product wordt door de beste specialisten ontworpen waardoor je verzekerd bent van een hoge mate van comfort en kwaliteit. Niet alleen voor los sanitair, maar ook voor een complete badkamerinrichting kun je bij Duravit terecht. Zo worden er badkamerseries aangeboden voor bijvoorbeeld gezinsbadkamers, gastenbadkamers en wellness badkamers. Dit maakt inspiratie opdoen extra gemakkelijk.

Meer inspiratie opdoen?

Zie jij dat vakantiegevoel in je eigen badkamer wel zitten? Bekijk dan alle Duravit producten op onze website en laat je inspireren.

Duravit bij onze klanten thuis!

Categorieën

Series

Beste Duravit deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht