Beaux

Beaux

1326 producten

Van kranen en badkamermeubels tot verwarming en baden: Beaux is een veelzijdig merk dat zich omhult in een moderne of klassieke vormgeving. Met de verschillende series in badkamermeubelen zet het merk Beaux de toon voor een tijdloze inrichting die betaalbaar blijft. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden!

Het aanbod van Beaux

Beaux is gespecialiseerd in modern badkamerdesign van hoge kwaliteit. Met het veelzijdige aanbod van Beaux kun je zowel de basis voor een badkamer inkopen, als de details. Van badkamermeubels, kranen, baden en tegels tot douchewanden: Beaux heeft het allemaal.

Een greep uit het Beaux-assortiment:

Beaux Nice
Een moderne kranenserie met strakke lijnen en een verfijnde afwerking. De kranen zijn verkrijgbaar in een zwarte of witte kleur met een matte toplaag.

Beaux Cenon
Een toiletserie met een tijdloos ontwerp. Door de ronde vormen geeft Beaux het toilet een moderne uitstraling. Het hangende toilet staat perfect in elk interieur.

Beaux Troyes
Deze doucheserie biedt alle benodigdheden voor een strakke en moderne inloopdouche. Een glazen walk-in douchewand en een muurprofiel met stabilisatiestang, allemaal uitgevoerd in een tijdloos design.

Fan van het merk Beaux? Bestel bij Saniweb!

Kriebelt het om je badkamer opnieuw in te richten of te decoreren met de spullen van Beaux? Bestel de artikelen dan makkelijk via onze website! Wil je graag meer advies en inspiratie? Onze specialisten voorzien je graag vrijblijvend van deskundig advies, bel ons op: 0416-791005.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht