Zelfsluitende wastafelkraan
Filteren
loader
Bezig met laden...
5 producten

Een zelfsluitende wastafelkraan is een kraan die zichzelf na een bepaalde tijd afsluit. Vaak is een zelfsluitende wastafelkraan voorzien van een drukknop. Na één druk op de knop zal de kraan gaan stromen en deze zal weer stoppen wanneer de vooraf ingestelde waterhoeveelheid op is. Zo voorkom je onnodige waterverspilling. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Op de lange termijn zul je namelijk minder water verbruiken. Is een zelfsluitende wastafelkraan iets voor jou? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. Ben je op zoek naar een ander type wastafelkraan? Bekijk hier dan alle wastafelkranen.

Grohe Euroeco Cosmopolitan T zelfsluitende kraan blauw/rood Chroom
Grohe Euroeco Cosmopolitan T zelfsluitende kraan blauw/rood Chroom
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 196,00
prijs 104,83
check-circle Op voorraad
Grohe Euroeco Cosmopolitan T zelfsluitende tapkraan blauw/rood Chroom
Grohe Euroeco Cosmopolitan T zelfsluitende tapkraan blauw/rood Chroom
Adviesprijs 180,00
prijs 110,14
clock Leverbaar
Hansgrohe Talis E Zelfsluitende Fonteinkraan Chroom
Adviesprijs 212,00
prijs 172,01
clock Leverbaar
Grohe Eurosmart Cosmopolitan T zelfsluitende wastafelkraan met menging Chroom
Grohe Eurosmart Cosmopolitan T zelfsluitende wastafelkraan met menging Chroom
prijs 325,50
clock Leverbaar
Hansgrohe Talis E Zelfsluitende Wastafelmengkraan Chroom
Adviesprijs 239,00
prijs 194,23
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
5 producten

Voorkom onnodig waterverspilling

Laten je kinderen soms de wastafelkraan stromen terwijl ze hun tanden aan het poetsen zijn? Of ben je soms zelf zo druk in de weer dat je wel eens vergeet dat de kraan nog aan staat? Een veel voorkomende situatie die iedereen wel herkent. Een zelfsluitende wastafelkraan biedt dan de oplossing. Deze stopt namelijk met stromen wanneer de vooraf ingestelde waterhoeveelheid op is. Waterverspilling is hierdoor verleden tijd!

Extra hygiënisch

Een zelfsluitende wastafelkraan voorkomt niet alleen onnodige waterverspilling, maar is ook een stuk hygiënischer. Een zelfsluitende wastafelkraan sluit zich namelijk vanzelf af waardoor je de kraan niet meer hoeft aan te raken na het wassen van je handen. Zo wordt de overdracht van bacteriën voorkomen, extra hygiënisch dus!

Verschillende modellen

Bij Saniweb kun je uit verschillende zelfsluitende wastafelkranen kiezen. Zo kun je niet alleen kiezen voor een zelfsluitende wastafelkraan die je op de wastafel monteert, maar ook voor een model die je aan de wand bevestigd. Daarnaast zijn er verschillende designs beschikbaar zodat er voor iedere wens en badkamer een geschikt model te vinden is.

Bekijk al onze zelfsluitende wastafelkranen

Ons assortiment bestaat uit een groot assortiment wastafelkranen, waaronder diverse zelfsluitende wastafelkranen die je allemaal in onze webshop kan bekijken. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.