Kokend water boiler

Een kokend water boiler zorgt ervoor dat je altijd direct kokend warm water kunt tappen uit je keukenkraan. Zeker wanneer de cv-ketel op zolder hangt, kan het zonder boiler lang duren voor het warme water de keuken bereikt. Naast dat een kokend water boiler erg praktisch is, bespaart het ook op je water- en energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het uitgebreide assortiment kokend water boilers van Saniweb hier in de webshop. Ben je op zoek naar een boiler inclusief keukenkraan of naar een losse keukenkraan? Bekijk dan al onze keukenkranen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een kokend water boiler

Een boiler zorgt ervoor dat je nooit hoeft te wachten op warm water uit de keukenkraan. Het water hoeft nu namelijk niet eerst verwarmd te worden door de cv ketel en een afstand af te leggen. Dit bespaart daardoor ook op water- en energiekosten. Met een kokend water boiler tap je niet alleen direct warm, maar ook kokend heet water uit de kraan. Is het tappen van kokend water iets voor jou? Bekijk dan ook de kokend water kranen van Saniweb. De kokend water boilers zijn namelijk enkel te gebruiken in combinatie met een kokend water kraan. Let er daarnaast op dat een kokend water boiler vaak niet op iedere kokend water kraan past.

Het assortiment kokend water boilers van Saniweb

Saniweb biedt diverse boilers voor jouw kokend water kraan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Single boiler en Combi boiler. Een Single boiler geeft alleen kokend water. Het warme water komt in dit geval uit de reguliere waterleiding. Met een Combi-boiler tap je zowel warm als kokend heet water. Hierdoor hoef je ook nooit meer te wachten op het warme water uit jouw keukenkraan. Tot slot kun je kiezen uit een boiler waarmee je drie tot zeven liter kokend water tapt en een boiler waarmee je 15 liter tot een onbeperkt aantal liter warm water tapt.

Kokend water boiler kopen?

Ben jij op zoek naar een kokend water boiler voor bij jouw kokend water kraan? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Saniweb. Heb je vragen over de producten? Laat je dan adviseren door een online badkameradviseur van Saniweb via de chat of ons contactformulier. Zij helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen en geven je een vrijblijvend en persoonlijk advies. Heb je een kokend water boiler gevonden die volledig aansluit op jouw wensen? Bestel deze dan snel en eenvoudig in de webshop van Saniweb en laat het thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt.