Glijstang

De glijstang zorgt ervoor dat je de handdouche kunt ophangen in de douche. Hierdoor is de douchekop niet alleen netjes opgehangen in de douchekophouder als je geen gebruik maakt van de douche, maar biedt dit ook extra flexibiliteit als je wel onder de douche staat. Saniweb biedt diverse glijstangen aan in verschillende soorten en maten. Bekijk de producten hier in de webshop en kies voor een glijstang die perfect bij jouw douche past.

116 producten
116 producten

De verschillende glijstangen

De ene glijstang is de andere niet: er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Het belangrijkste verschil is de maat van de stang. De glijstangen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, variërend van 60 tot 100 cm. Deze maten bepalen hoe ver je de douchekop aan de glijstang omhoog en omlaag kunt schuiven. Voor lange mensen of gezinnen met kleine kinderen is een langere glijstang een slimme investering. Daarnaast is er ook verschil in de designs van de stangen. Kies bijvoorbeeld uit een rond of juist een meer vierkant design.

Het voordeel van een glijstangset

Bij de aanschaf van een glijstang kan het soms lastig zijn om te bepalen welke variant het beste is voor jouw badkamer en of deze wel past bij de handdouche, doucheslang en wandhouder. Wanneer je kiest voor een complete doucheset, weet je zeker dat de onderdelen bij elkaar passen en je geen belangrijke elementen mist. Zo kies je voor een douche glijstangset die goed aansluit bij jouw voorkeuren en sta je binnen de kortste keren weer te genieten van je dagelijkse opfrisbeurt. Wil je de glijstang vervangen, maar functioneren de andere onderdelen nog wel naar behoren? Dan is de beste optie voor jou om de huidige glijstang te demonteren en een losse glijstang aan te schaffen en te installeren.

Glijstang kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe glijstang of zelfs een complete glijstangset? Voor beide kun je terecht je in de Saniweb webshop. Heb je een product naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel en profiteer daarbij van de lage prijzen bij Saniweb. Bovendien kies je zelf het moment van betaling: voor, tijdens of na de levering.