Gordijnringen
9 producten

Het spreekt voor zich dat je er altijd voor zal willen kiezen om het water zoveel mogelijk in je douche te houden en deze niet je badkamervloer onveilig te laten maken. Dit kan voor veel mensen het best gebeuren door gebruik te maken van een douchegordijn. Een dergelijk gordijn moet echter natuurlijk wel opgehangen kunnen worden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van gordijnringen. Gordijnringen beschikken over een uitstekend, praktisch karakter en vormen bovendien ook nog eens een aantrekkelijke toevoeging voor je badkamer interieur. Ben jij eveneens op zoek naar gordijnringen om aan te kopen? In dat geval kunnen we alleen maar stellen dat je zeker eens kennis moet maken met het aanbod hier bij Saniweb!

Sealskin Hooks Douchegordijnringen
1 reviews
Adviesprijs 6,00
prijs 4,56
Maandag gratis bezorgd
Sealskin Beauty Douchegordijnringen Transparant
4 reviews
Adviesprijs 6,00
prijs 4,56
Maandag gratis bezorgd
Sealskin Easy Roll haken 12x Mat
28 reviews
Adviesprijs 7,00
prijs 5,36
Maandag gratis bezorgd
Sealskin Clips Douchegordijnringen Transparant
Adviesprijs 7,00
prijs 5,95
Maandag gratis bezorgd
Sealskin Beauty Douchegordijnringen Wit
4 reviews
Adviesprijs 6,00
prijs 5,10
Maandag gratis bezorgd
Adviesprijs 12,00
prijs 7,59
Maandag gratis bezorgd
Sealskin Clips Douchegordijnringen Wit
Adviesprijs 6,00
prijs 5,36
Snel leverbaar
Emco System 2 douchegordijnring a 10 stuks Wit
Adviesprijs 24,00
prijs 20,74
Leverbaar
Emco System 2 douchegordijnring a 100 stuks Wit
Adviesprijs 240,00
prijs 204,13
Leverbaar
9 producten

Bevestiging van gordijnringen op de douchestang

Het bevestigen van de gordijnringen gebeurt op de zogenaamde 'douchestang'. Op deze manier wordt er niet alleen voor gezorgd dat je douchegordijn op eenvoudige wijze kan worden opgehangen, daarnaast kan je ze ook perfect verschuiven. Op deze manier wordt het nemen van een douche zomaar even nog comfortabeler als vroeger. Het spreekt voor zich dat je hier bij Saniweb niet alleen gordijnringen aan kan kopen, ook een douchegordijn met een bijpassende douchegordijnstang behoort zonder probleem tot de mogelijkheden!

Ontdek onze verschillende vormen van gordijnringen

Gordijnringen zijn op de markt in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo beschik je bijvoorbeeld over de mogelijkheid om te kiezen voor ovalen ringen, maar ook ronde exemplaren zijn een optie. Andere ringen lopen dan weer af in een sluiting of met een haak. Kijk je even verder in ons assortiment, dan zal je bovendien ook kunnen vaststellen dat er douchegordijnklemmen en douchegordijnhaken in zijn terug te vinden. Voor welke van deze diverse opties jij finaal zal kiezen is natuurlijk altijd afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Let wel, wees je altijd bewust van de specificaties van je ophangsysteem voor wat je douchegordijn betreft. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat je de juiste gordijnringen aankoopt.