Badpoten

Het gebruik van badpoten onder jouw bad heeft vele voordelen. Badpoten zorgen namelijk voor een landelijke of klassieke uitstraling. Daarnaast zijn badpoten niet alleen erg stijlvol, maar ook erg praktisch. Met badpoten ben je verzekerd van een veilig en stabiel bad. Er zijn veel verschillende soorten poten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder bad een gewenste variant aanwezig. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van badpoten? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

49 producten
Pagina
49 producten
Pagina

Een vrijstaand bad op pootjes

Een vrijstaand bad is de laatste jaren erg populair en zien we daarom steeds vaker terug in de badkamer. Het bad valt hierdoor goed op en zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. De ruimte lijkt door het bad op poten een heel stuk ruimtelijker. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten badpoten, die allemaal zorgen voor een andere uitstraling in jouw ruimte.

Het assortiment badpoten

Wanneer je kiest voor een vrijstaand bad met poten, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende poten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sierlijke poot wat zorgt voor een klassieke uitstraling. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een simpele poot die nauwelijks opvalt. Hierdoor zijn er voor alle badkamers geschikte badpoten te vinden.

Voor de landelijke en designbadkamer

Badpoten zien we vaak terug in de landelijke en designbadkamer. In de landelijke badkamer wordt er vaak gekozen voor een vrijstaand bad op pootjes. Dit zorgt namelijk voor een authentieke uitstraling, wat perfect past in de landelijke badkamer. Ook zien we in de designbadkamer vaak badpootjes terug. In dit geval wordt er vaak gekozen voor poten met een bijzondere kleur, zoals goud of zilver.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar badpoten? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.