Advies over Renodeco

Hoe gebruik ik Renodeco in de badkamer?

Met Renodeco geef je jouw versleten, kapotte of vieze muren een prachtig redesign zonder te hoeven slopen. Renodeco is ideaal wandbekleding materiaal dat je eenvoudig tegen een wand plaatst en zorgt voor een moderne uitstraling in jouw ruimte. Is Renodeco iets voor jou en ben je benieuwd waar je op moet letten bij het plaatsen van het materiaal? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk alle aandachtspunten voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk Renodeco

De voordelen van Renodeco

Renodeco is een perfecte uitkomst wanneer je wanden erg versleten of aan vernieuwing toe zijn. Kapotte wanddelen kunnen binnen een mum van tijd afgedekt worden door dit materiaal. Het materiaal is daarnaast niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. De panelen zijn namelijk verkrijgbaar in talloze designs. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je eigen foto’s te gebruiken als print. Een ander groot voordeel van Renodeco is dat het veel tijd bespaart ten opzichte van het leggen van tegels. Ook is het extra hygiënisch aangezien de wandbekleding geen voegen heeft waar kalk tussen blijft hangen. Het materiaal is waterbestendig en krasvast, wel zo handig in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

Hoe plaats ik Renodeco?

Renodeco is eenvoudig te plaatsen met montagekit of speciale lijn op een ondergrond zoals tegels of stucwerk. De panelen zijn erg dun en kunnen eenvoudig gezaagd en geboord worden met gebruikelijk gereedschap. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor verschillende wanden snel en voegvrij afgewerkt kunnen worden. Door de grote formaten kun je bijvoorbeeld de brede achterwand van jouw douche uit één deel vormen. Voor het aan elkaar verbinden van meerdere panelen zijn aluminium-profielen nodig. Deze profielen zorgen voor een strakke afwerking. Het materiaal van de Renodeco panelen is erg dun, waardoor je nauwelijks ruimte inlevert. Dat is een groot voordeel in kleine ruimtes zoals een douche.

In dit filmpje wordt Renodeco geplaatst in de badkamer. Bekijk dit filmpje en laat je inspireren!

Bekijk hier het stappenplan

Renodeco plaatsen
1. wandvlakken voorbereiden
Renodeco plaatsen
2. bouwmaten opnemen
Renodeco plaatsen
3. op maat snijden en ontgraten
Renodeco plaatsen
4. doorgangen boren en ontgraten
Renodeco plaatsen
5. plakband aanbrengen
Renodeco plaatsen
6. siliconelijm aanbrengen
Renodeco plaatsen
7. uitrichten & aandrukken
Renodeco plaatsen
8. randbereik afkitten
Renodeco plaatsen
9. douchecabine monteren

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Is Renodeco iets voor jou of wil je inspiratie opdoen naar de trend? Neem een kijkje tussen de Renodeco producten in de webshop van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van je keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!