Zeepdispenser

Wanneer we onze handen wassen doen we dat niet altijd met zeep. Dit heeft alles te maken met het feit dat we de zeep niet altijd zomaar binnen handbereik hebben. Dat lijkt niet meteen een groot probleem, maar het komt onze persoonlijke hygiëne niet bepaald ten goede. Het gewoon spoelen van de handen kan immers niet altijd voldoende zijn om alle bacteriën te doen verdwijnen. Het in huis halen van een zeepdispenser kan er op dit vlak steeds voor zorgen dat je kan rekenen op de meest optimale hygiëne. Ook een van plan om een zeepdispenser aan te kopen? Ontdek ze dan snel in ons ruime assortiment hier bij Saniweb!

5 producten
 • Geesa Hotel zeepdispenser 1000 ml. Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 41,- 30,99 Incl. BTW 24% Korting
  Op voorraad
 • Emco System 2 wand zeepdispenser 800 ml. met sensor bediening Chroom-Zwart

  0 reviews
  Adviesprijs 551,- 420,99 Incl. BTW 24% Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 zeepdispenser met handbediening 800 ml. Chroom-Zwart

  0 reviews
  Adviesprijs 283,- 193,99 Incl. BTW 31% Korting
  Leverbaar
 • Ideal Standard Iom zeepdispenser Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 88,- 72,99 Incl. BTW 17% Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 zeepdispenser diefstalbeveiligd Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 246,- 144,99 Incl. BTW 41% Korting
  Leverbaar
 • De 48 uur van Saniweb
5 producten

Een mooie zeepdispenser voor in jouw badkamer

Er zijn aan het aankopen van één van onze verschillende zeepdispensers tal van verschillende voordelen verbonden. In eerste instantie ziet een kwalitatieve zeepdispenser die is vervaardigd uit glas, kunststof of messing er natuurlijk heel wat stijlvoller en mooier uit in vergelijking met een standaard, plastic exemplaar. Dat is echter niet alles. Onze zeepdispensers zijn steeds te hervullen met een zeep naar keuze waardoor je er gedurende een zeer lange tijd genot van zal ondervinden. Dit zijn stuk voor stuk prima redenen om er voor te kiezen om ook in jouw toiletruimte en / of badkamer gebruik te maken van een zeepdispenser.

Haal jouw zeepdispenser vandaag nog in huis hier bij Saniweb!

Indien je een blik werpt op het assortiment hier bij Saniweb zal je meteen kunnen vaststellen dat er een groot aantal verschillende zeepdispensers in terug te vinden zijn. Zo kan je een keuze maken uit verschillende materialen, maar behoren ook meerdere kleuren tot de mogelijkheden. Tel daar ook nog eens bij op dat de door jou bestelde zeepdispenser hier bij Saniweb volledig gratis wordt geleverd (bij bestellingen boven 50,-) en je hoeft eigenlijk nergens meer over te twijfelen! Wacht dan ook niet langer en haal vandaag nog één van onze zeepdispensers in huis!