Toiletmat
Filteren
loader
Bezig met laden...
3 producten

Het plaatsen van een toilet mat brengt meerdere interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt ze er bijvoorbeeld voor dat je tijdens een toiletbezoek niet langer geconfronteerd wordt met koude voeten. Een bijkomend voordeel is dat ze ook zomaar meer sfeer in je toilet kan brengen. Met de juiste kleur en / of de juiste print vormt ze een ware eye-catcher die de sfeer in je toiletruimte een aardig duwtje in de rug kan geven. Zou jij ook graag een toilet mat in je toiletruimte willen integreren? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment met toilet matten hier bij Saniweb!

Sealskin Angora Toiletmat Grijs
Sealskin Angora Toiletmat Grijs
star star star star star star star star star star 4 reviews
Adviesprijs 27,00
prijs 22,23
truck Morgen bezorgd
Sealskin Doux Toiletmat Aqua
Adviesprijs 17,00
prijs 15,63
check-circle Snel leverbaar
Sealskin Twist Toiletmat 45x55 cm grijs
Sealskin Twist Toiletmat 45x55 cm grijs
star star star star star star star star star star 54 reviews
Adviesprijs 25,00
prijs 23,03
check-circle Snel leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
3 producten

Waar rekening mee houden bij een toilet mat kopen?

Ondanks het feit dat het aankopen van een toilet mat in eerste instantie eigenlijk vrij eenvoudig lijkt zijn er toch een aantal zaken waar je maar beter rekening mee kan houden. Wat bijvoorbeeld te denken van het feit of de mat in de wasmachine kan worden gestopt of niet? Daarnaast dien je er eveneens bij stil te blijven staan of de toilet mat die je wil gaan aankopen wel past bij de toiletpot die je hebt geplaatst. Dat is noodzakelijk, want anders zal je tijdens een toiletbezoek al snel met de nodige onaangename verrassingen worden geconfronteerd. Hoe dan ook, door rekening te houden met deze aandachtspunten ben je altijd verzekerd van de best mogelijke gebruikservaring voor jouw gloednieuwe toilet mat.

Een toilet mat kopen op basis van jouw wensen

Toilet matten zijn hier bij Saniweb verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Wat dit betreft heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een effen kleur zoals bijvoorbeeld rood, grijs, zwart of blauw, maar je kan ook de voorkeur geven aan een gestreept motief. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook nog zowel kort- als langharige toilet matten bestaan. Uiteindelijk zal jij moeten bepalen welke toilet mat het meeste tot haar recht komt in jouw toiletruimte. Welke voorkeuren je ook mag hebben, het is in ieder geval altijd mogelijk om de door jouw gewenste toilet mat te bestellen hier bij Saniweb!