Pictogram

Krijg je regelmatig gasten over de vloer? Dan is het altijd vervelend wanneer zij ongewild bepaalde ruimtes van je woning binnenkomen die je eigenlijk liever verborgen houdt. Vaak doet men dit niet opzettelijk, maar wel omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar het toilet. Deze situatie kan je nu gelukkig op een zeer eenvoudige manier voorkomen. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een pictogram op te hangen aan de deur van je toilet? Op deze manier is het meteen voor iedereen in huis duidelijk wat er zich precies achter de deur bevindt.

5 producten
 • Tiger Women & Man Haak 5x0,3x10 cm RVS Geborsteld

  0 reviews
  Adviesprijs 16,- 15,99 Incl. BTW
  Snel leverbaar
 • Emco System 2 deurplaat dames-heren Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 37,- 26,99 Incl. BTW 10,01 Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 deurplaat heren Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 37,- 26,99 Incl. BTW 10,01 Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 deurplaat dames Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 37,- 26,99 Incl. BTW 10,01 Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 deurplaat mindervaliden Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 37,- 26,99 Incl. BTW 10,01 Korting
  Leverbaar
5 producten

Ruime keuze aan interessante pictogrammen

Wanneer je op zoek bent naar een pictogram om bijvoorbeeld aan de deur van je toilet of badkamer te hangen ben je hier bij Saniweb zeker aan het juiste adres. Alle bordjes die in ons assortiment zijn terug te vinden zijn gemaakt door bekende merken uit de wereld van het sanitair. Denk hierbij aan onder meer Dornbracht & Zach. In het merendeel van de gevallen kenmerken de bordjes zich ook door een strakke, moderne uitstraling. Het pictogram welke je uiteindelijk zal aankopen uit ons assortiment is gemaakt van chroom of RVS. Dit zorgt er voor dat ze gedurende lange tijd hun mooie uitstraling zullen weten te behouden en bovendien aan elke deur prima tot hun recht komen.

Niet alleen voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten

Het aanbod met pictogrammen hier bij Saniweb is zeer uitgebreid. Dit zorgt er voor dat er zowel een pictogram kan worden aangekocht voor particuliere als voor zakelijke klanten. Ben je niet zozeer op zoek naar een pictogram om aan de deur van je toilet te hangen, maar wil je gasten duidelijk maken dat ze niet mogen roken in huis of je bedrijfspand? Of ben je op zoek naar een mooi pictogram met een pijl die de richting aangeeft waar mensen zich heen moeten begeven? In al deze gevallen zal je merken dat ons aanbod alle pictogrammen bevat waar je ook maar enigszins naar op zoek kan zijn.