Handdoekrek

Rondslingerende handdoeken ontsieren menig aantal badkamers. Daar kan nu echter op eenvoudige wijze een einde aan worden gemaakt. Door het aankopen en plaatsen van een handdoekrek zorg je er namelijk voor dat je meteen een mogelijkheid hebt om de handdoeken van op de vloer op te hangen. Hierdoor oogt je badkamer niet alleen een flink stuk netter, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat er maar weinig ruimte in beslag wordt genomen. Dit uiteraard vooral omdat een handdoekrek aan de muur wordt bevestigd. Ben jij ook wel te vinden voor het plaatsen van een handdoekrek in jouw badkamer? Ontdek dan snel de verschillende exemplaren in ons aanbod hier bij Saniweb!

75 producten
75 producten

Een handdoekrek in diverse uitvoeringen

Het ene handdoekrek is het andere niet. Dit betekent dat je in ons assortiment een keuze kan maken uit tal van verschillende opties. Bepaalde handdoekrekken hebben bijvoorbeeld meer weg van een handdoekbeugel, maar dan wel één die beschikt over een dubbele stang. Andere handdoekrekken beschikken dan weer over drie of zelfs mogelijks vier stangen welke naast elkaar worden geplaatst waardoor er een soort van plateau wordt gecreëerd. Beschik je slechts over een eerder beperkte diepte? In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een handdoekrek welke dicht op de muur blijft en die een grotere ruimte in de lengte in beslag neemt. Dit maakt het in ieder geval duidelijk, een handdoekrek kan zowel in een kleine als een grote badkamer tot haar recht komen.

Meerdere handdoeken ophangen aan je handdoekrek

Heb je een groot gezin? Dan betekent dat heel wat natte handdoeken! Door gebruik te maken van een handdoekrek is het mogelijk om al deze verschillende handdoeken netjes op te hangen. De stangen aan de verschillende handdoekrekken die in ons aanbod zijn terug te vinden variëren sterk. Zou je graag slechts één of twee handdoeken willen ophangen? In dat geval raden we je aan om een handdoekrek te kopen die bestaat uit één of twee stangen. Wil je liever meer handdoeken kunnen ophangen? Ook dan zal je steeds kunnen vaststellen dat er in ons assortiment ruim voldoende mogelijkheden zijn terug te vinden!