Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

Het is oktober woonmaand en dat betekent dat heel deze maand alles in het teken staat van het verbouwen of opfrissen van je interieur. En daarom kun je bij Saniweb deze hele maand terecht voor speciale kortingsacties. Deze week profiteer je van tot 10% kassakorting op alle tegels & douches en kortingen op geselecteerde merken. Deze actie is geldig t/m zondag 25 oktober.

Profiteer van onze merkacties

Deze actie loopt t/m zondag 25 oktober.

10% kassakorting op alle tegels

Deze actie loopt t/m zondag 25 oktober.

5% kassakorting op alle douches

Deze actie loopt t/m zondag 25 oktober.

*Actievoorwaarden: de kassakorting is niet geldig op de producten uit de categorie uitverkoop, de weekaanbieding, en de artikelen GUK600SPOOUD-M71, GUK800SPOOUD-M71, GUK1000SPOOUD-M71 en GUK1200SPOOUD-M71.

Alle overige acties:

10% op Duravit Starck T

Ontvang een gratis barbecue!

Tot €80 cashback op Grohe Smartcontrol

Extra informatie over het corona virus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is voor ons het allerbelangrijkste en daarom volgen wij nauwgezet alle adviezen van het RIVM op. Gelukkig is het voor ons nog steeds mogelijk om je bestelling snel en veilig thuis te laten bezorgen. Je hoeft hiervoor het huis niet uit! Meer informatie over onze maatregelen vind je hier.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Wil je niet teveel betalen of twijfel je of je alles hebt voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Verras mij met een scherpe prijs