Afvoerplug

Het aankopen van een afvoerplug is voor wat een wastafel of fontein betreft nooit een overbodige luxe. Door gebruik te maken van een afvoerplug zorg je er niet alleen voor dat je de leidingen vrij kan houden van vuil, daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid om de wastafel af te sluiten. Hier in het aanbod van Saniweb zijn in ieder geval een groot aantal verschillende wastafelpluggen terug te vinden waardoor je steeds die ene afvoerplug van jouw keuze kan bestellen. Ook op zoek naar een afvoerplug? Ontdek ze dan snel hier bij Saniweb!

226 producten
226 producten

Zie een afvoerplug niet over het hoofd!

Tijdens het aankopen van een fontein, een wastafel of een gootsteen is een afvoerplug iets dat je zeer eenvoudig over het hoofd ziet. Dat is niet meer dan normaal, maar toch zal de praktijk al snel uitwijzen dat een dergelijke afvoerplug heel wat interessante voordelen met zich meebrengt. De belangrijkste taak van deze plug is om er voor te zorgen dat ze je leiding vrij houdt van vuil. Op deze manier kunnen verstoppingen op uiterst eenvoudige wijze worden voorkomen. Daarnaast kan een afsluitbare afvoerplug er eveneens voor zorgen dat je wastafel niet leegloopt. Op deze manier kan je zonder probleem niet alleen je kledij met de hand wassen, daarnaast wordt ook je baby heerlijk en veilig laten badderen kinderspel. Let wel op: een afsluitbare plug kan alleen wanneer je ook een overloop in je wastafel hebt. Anders loop je het risico dat de wastafel overstroomt wanneer je even niet oplet. Kies anders voor een niet-afsluitbare plug.

Keuze uit verschillende soorten afvoerpluggen

Bij het aankopen van een afvoerplug moet je er rekening mee houden dat er een keuze dient te worden gemaakt uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Hier in het aanbod van Saniweb zijn dan ook afvoerpluggen terug te vinden onder de vorm van simpele pluggen, maar wat ook te denken van de design afvoergarnituren die zijn uitgerust met een handige drukstop? Eén lichte druk zorgt er voor dat je de afvoer naar wens kan openen en sluiten. Bij verschillende pluggen bestaat de bovenkant uit een rooster welke er voor zorgt dat het water kan weglopen. Bij anderen zal het water weglopen langs de zijkant van de plug. Ongeacht het sanitair waarover je beschikt, hier bij Saniweb is er altijd een afvoerplug terug te vinden die perfect al je verwachtingen zal weten in te lossen!