Designradiator zwart
Filteren
loader
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alle stijlen passen bij een zwarte designradiator

Naast dat een designradiator je badkamer verwarmt, levert deze ook een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van je badkamer. De zwarte designradiatoren zijn dan ook verkrijgbaar in diverse designs. Zo vind je altijd een designradiator in het zwart die past bij jouw badkamerstijl. Wil je de zwarte verwarming in het zicht plaatsen? Kies er dan voor om deze aan een prominente plek aan de wand te hangen en geniet van een luxe sfeer. Wil je liever een andere kleur designradiator? Geen probleem! In ons ruime assortiment vind je verschillende prachtige designradiatoren in verschillende kleuren.

Welke designradiator zwart past bij jou?

Naast verschillende designs kun je ook kiezen uit diverse modellen. Zo zijn er verticale, maar ook horizontale modellen. Bepaal ook of je graag je handdoeken verwarmt aan de radiator. Er zijn namelijk ook designradiators in het zwart die zijn voorzien van speciale handdoekrekjes. Is het voor jou voldoende om alleen te genieten van warmte in de badkamer? Dan is een eenvoudige designradiator zwart voor jou waarschijnlijk al voldoende. De volgende vraag is of je een grote of kleine badkamer hebt? De radiatoren hebben namelijk verschillende vermogens. Zo heeft een kleine badkamer minder vermogen nodig dan de verwarming van een grote badkamer. Bepaal het juiste vermogen door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte en de hoogte. En dit getal vervolgens weer te vermenigvuldigen met 93. Het getal dat hieruit komt is het aantal Wattage dat je nodig hebt om te genieten van een badkamer van om en nabij 24°C. Bepaal vervolgens waar je de designradiator zwart plaatst. Wij raden aan om deze op de koudste muur te plaatsen, bijvoorbeeld de buitenmuur. Grote temperatuurverschillen worden hierdoor voorkomen. Tot slot adviseren wij om de radiator 3-5 cm van het muuroppervlak en 10-15 cm boven de vloer te plaatsen. Dit komt de luchtcirculatie in je badkamer ten goede.

Laat je inspireren!

Op zoek naar meer inspiratie of wil je een designradiator zwart kopen? Bekijk dan onze ruime collectie designradiators zwart en vind jouw favoriet. Heb je na het lezen van bovenstaande tekst extra advies nodig? Geen punt! Bezoek dan onze radiator adviespagina en vind de antwoorden op jouw vragen. Hier vind je onder andere meer informatie over de verschillende soorten radiatoren en meer technische informatie. Ook geven onze online adviseurs je graag advies. Kies vervolgens de designradiator die bij jou past en geniet van een snelle levering en scherpe prijzen. Bovendien kies je zelf wanneer je je product ontvangt.