Saniweb is in een nieuw jasje gestoken!

Het is je misschien al opgevallen: Saniweb is in een nieuw jasje gestoken! Samen met end-to-end agency iO hebben we onlangs onze webshop vernieuwd. Waarom? Om beter vindbaar te zijn voor onze klanten en hen te helpen om hun aankoop nóg eenvoudiger te doen. Ook kan je nu veel gemakkelijker op je mobiel door onze site heen klikken.

Nieuwe uitstraling, dezelfde sterke functionaliteiten

Saniweb werd dit jaar voor de tweede keer op een rij verkozen tot beste online winkel in de categorie ‘Keuken en Badkamer’ van de Shopping Awards. Toch willen we de lat hoger blijven leggen door de klantervaring op de website te verbeteren, het design aantrekkelijker te maken, en bezoekers een persoonlijkere aanpak te bieden. Zo helpen we je nu nog beter om je bestelling compleet te maken zodat je niets vergeet of de verkeerde product combinaties maakt.

Fijne samenwerking met iO

Tijdens het project werkten de teams van iO en Saniweb intensief samen. Een vast projectteam, van UX tot aan development, zorgde voor de nodige efficiëntie en flexibiliteit, waardoor de vernieuwde Adobe Commerce webshop binnen vier maanden is gelanceerd. Dat gebeurt binnen een langere samenwerking: Saniweb en iO werken immers al sinds 2013 samen!