Beste webshop 2022

Gouden Shopping Award

Waalwijk, 7 juni 2022 - Saniweb is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot beste online winkel in de categorie ‘Keuken en Badkamer’. Ook in 2021 sleepten we de Gouden Shopping Award in de wacht! De winnaar van deze prijs wordt deels bepaald door klanten en deels door een panel van onafhankelijke vakexperts. Dus mede dankzij jullie, onze Saniweb fans, hebben wij gewonnen. Bedankt voor jullie steun én stem!

Uitreiking Shopping Award

Dit jaar werden de Shopping Awards uitgereikt op dinsdag 7 juni 2022 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Thomas van Zundert (E-commerce manager Saniweb): “Wij zijn met zijn allen vol enthousiasme bezig om 7 dagen per week onze klanten te helpen en tevreden te stellen. En als je daarvoor dan een Shopping Award in ontvangst mag nemen, dan is dat een teken dat we dat heel goed doen. Daar ben ik wel trots op ja!”.

Waarom Saniweb?

In de webshop van Saniweb tref je - met circa 100.000 producten - een enorm groot assortiment aan. Achter de webshop staat een team van badkamer experts klaar, dat de klant helpt om keuzes te maken. Dit gebeurt telefonisch, via de chat, mail of whatsapp. Het kan gaan om losse producten, zoals bijvoorbeeld een kraantje of doucheslang. Maar ook om complete badkamers. Thomas van Zundert: “Op de site kan je volop badkamer inspiratie opdoen, bijvoorbeeld via foto’s van badkamers die klanten insturen. Bovendien helpen wij met het zoeken naar de juiste producten en kunnen we ook een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe badkamer. Dat maakt het online kopen van een badkamer, wat eigenlijk toch best lastig is, bij ons gemakkelijk, snel én heel leuk.”

Unieke levering

Net zo leuk is vervolgens de levertijd. "In de meeste gevallen leveren onze eigen chauffeurs of DHL al de volgende dag. Of, als producten niet op voorraad zijn, meestal binnen 5 dagen. Je kunt zelfs bij Saniweb kiezen voor 'same day delivery': voor 11:00 uur besteld is dezelfde avond al in huis!"

Bijzonderheden

En zo zijn er nog een aantal bijzonderheden te noemen die ertoe hebben bijgedragen dat Saniweb de beste webwinkel is geworden. “Zo hebben we onze website bijvoorbeeld nog sneller gemaakt en wordt de klant via slimme algoritmes snel naar het juiste product geleid. Iets totaal anders ten slotte, is de zogenaamde stalenservice van tegels en badmeubels. Koop je bijvoorbeeld tegels voor je toiletruimte, dan wil je die natuurlijk wel van te voren even zien en voelen. Via deze service wordt dat binnenkort mogelijk. En zo zijn we voortdurend bezig onze service te vernieuwen en te verbeteren.” Aldus Thomas van Zundert.

Thuiswinkel waarborg

Shopping Awards wordt toegekend door Thuiswinkel waarborg; een Nederlands keurmerk voor winkels die hun producten verkopen via internet. Bedrijven kunnen zich inschrijven om mee te dingen. En vervolgens worden de winnaars voor de helft bepaald door consumenten en de helft door een vakjury.

Beste webshop 2022