Badmeubel met waskom

Een badmeubel met waskom is ideaal wanneer je in één keer klaar wilt zijn! Je hoeft hierbij namelijk niet het badmeubel en de waskom apart uit te zoeken. Bovendien biedt Saniweb een uitgebreid assortiment zodat je gemakkelijk het ideale model voor jouw badkamer vindt. Bekijk de verschillende badmeubels met waskommmen in onze webshop!

158 producten
158 producten

Badmeubel met waskom: modern én klassiek

De badmeubels met waskommen in het assortiment van Saniweb passen in verschillende badkamerstijlen. De badmeubels zijn van het merk Saqu en het merk Teak & Living. Waar de badmeubels van Teak & Living goed passen in een klassiek of landelijke badkamer, zijn de badmeubels van Saqu zowel modern als klassiek te noemen. Door de ronde waskom krijgt het meubel namelijk een klassieke look, terwijl het meubel juist een moderne uitstraling heeft.

Verschillende uitvoeringen

Doordat de badmeubels met Saqu in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kun je het meubel nog meer aanpassen aan de stijl van de badkamer én jouw wensen. Zo kun je onder andere het aantal waskommen aanpassen (één of twee), de greepuitvoering en de maten. Daarnaast zijn zowel de badmeubels als de waskommen in verschillende kleuren en materialen beschikbaar.

In één keer klaar

Het grote voordeel van een badmeubel met waskom? Je bent in één keer klaar! Zo hoef je geen bijpassende wasbak bij je badmeubel te zoeken. Bovendien worden bij de badmeubels met waskommen onderdelen, zoals sifons en afvoerpluggen, erbij geleverd. Daardoor heb je snel alles in huis en kun je genieten van je badmeubel.

Bekijk de producten

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook een badmeubel met waskom in je badkamer hebben? Bekijk de producten in de webshop en vind het ideale meubel voor jou!. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.