Clou Wastafels

De Clou wastafels zijn verkrijgbaar in talloze varianten en zorgen voor een unieke uitstraling in jouw badkamer. De wastafels hebben allemaal een strakke en minimalistische look en passen daarom perfect in een moderne- of designbadkamer. Ben je benieuwd geworden naar de wastafels van Clou of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

211 producten
211 producten

Het uitgebreide assortiment

De wastafels van Clou zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, maten en materialen. Hierdoor kies je helemaal zelf welke variant het beste past bij jouw badkamer. Voor welke wastafel van Clou je ook kiest, je hebt altijd een unieke toevoeging aan de badkamer. Deze wastafels dienen namelijk als bijzondere eyecatcher in de ruimte. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een wastafel met één, twee of geen kraangaten en maak je de keuze aan welke kant het kraangat moet zitten. Maak je bijvoorbeeld altijd met twee personen tegelijk gebruik van de wastafel? Kies dan voor de brede variant met twee kraangaten. Ook zijn er meerdere ruimtebesparende varianten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor iedere badkamer een geschikte variant te vinden. De verschillende soorten wastafels worden hieronder kort toegelicht: Vrijhangende wastafels. De vrijhangende wastafels van Clou worden tegen de muur geplaatst en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag. Een vrijhangende wastafel kan niet op een meubel of wastafelblad geplaatst worden. Meubelwastafels. De meubelwastafels van Clou worden verwerkt in een meubel. Het sifon is hierdoor netjes weggewerkt in het meubel en je profiteert van handige opbergruimte onder je wastafel. Opzetwastafels. Een opzetwastafel van Clou wordt geplaatst bovenop een wastafelblad. In het wastafelblad zit een gat, waardoor ook hier het sifon netjes afgewerkt is.

Bekijk onze producten

vZijn de wastafels van Clou iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk de wastafels in de webshop van Saniweb en profiteer altijd van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd. Daarnaast staan de online adviseurs van Saniweb altijd voor je klaar en helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze!