Zwarte keukenkranen
Filteren
loader
Bezig met laden...
147 producten

Zwarte keukenkranen zijn makkelijk te combineren bij iedere interieurstijl en daarom razend populair. De zwarte keukenkraan dient daarnaast als unieke blikvanger in de ruimte. Is een zwarte kraan in de keuken iets voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Saniweb? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment.

Hansgrohe Focus M41 Keukenmengkraan met uitrekbare handdouche Mat Zwart
Hansgrohe Focus M41 Keukenmengkraan met uitrekbare handdouche Mat Zwart
star star star star star star star star star star 13 reviews
Adviesprijs 505,00
prijs 415,18
clock Leverbaar
Hansgrohe Talis Keukenmengkraan 12,1x25,6x29,6 cm Mat Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 349,00
prijs 287,33
clock Leverbaar
Hansgrohe Talis Keukenmengkraan 12,1x26,3x43,5 cm Mat Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 597,00
prijs 491,29
clock Leverbaar
Grohe Essence New Keukenmengkraan Phantom Black
prijs 650,00
clock Leverbaar
Hansgrohe Talis M54 Keukenmengkraan Mat Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 394,00
prijs 323,59
clock Leverbaar
Selsiuz 3-in-1 kokend water kraan rond met combi extra boiler gun metal
star star star star star star star star star star 9 reviews
Adviesprijs 1.529,00
prijs 1.299,65
check-circle Snel leverbaar
Grohe Essence Keukenmengkraan Hard Graphite Geborsteld
Adviesprijs 696,00
prijs 390,82
check-circle Op voorraad
Keukenmengkraan
Grohe Essence Keukenmengkraan hard graphite
Adviesprijs 650,00
prijs 455,00
clock Leverbaar
Grohe Essence New Keukenmengkraan Phantom Black
Adviesprijs 855,00
prijs 598,50
clock Leverbaar
Selsiuz 3-in-1 kokend water kraan XL met single boiler gun metal
star star star star star star star star star star 11 reviews
Adviesprijs 1.329,00
prijs 1.129,65
check-circle Snel leverbaar
Hansgrohe Talis EcoSmart M54 Keukenmengkraan Mat Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 576,00
prijs 473,48
clock Leverbaar
Tweedekans Hansgrohe Talis Keukenmengkraan 12,1x25,6x29,6 cm Mat Zwart 04255
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 509,00
prijs 414,17
truck Morgen gratis bezorgd
Selsiuz 3-in-1 kokend water kraan rond met single boiler gun metal
star star star star star star star star star star 9 reviews
Adviesprijs 1.199,00
prijs 1.019,15
check-circle Snel leverbaar
Hansgrohe Talis M54 Keukenmengkraan Mat Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 346,00
prijs 284,20
clock Leverbaar
Grohe Essence Smartcontrol Keukenmengkraan Phantom Black
Adviesprijs 1.157,00
prijs 809,90
clock Leverbaar
Grohe Essence New Keukenmengkraan Phantom Black
Adviesprijs 1.206,00
prijs 844,20
clock Leverbaar
Selsiuz 5-in-1 kokend water kraan met cooler en single boiler zwart
Adviesprijs 2.795,00
prijs 2.375,75
clock Leverbaar
Grohe Essence Keukenmengkraan 5,2x22,5x36,6 cm Hard Graphite Geborsteld
Adviesprijs 1.240,00
prijs 868,00
clock Leverbaar
Selsiuz 5-in-1 kokend water kraan met cooler en single boiler gun metal
Adviesprijs 3.321,00
prijs 2.822,85
clock Leverbaar
Cucina Tiara Keukenmengkraan Mat zwart
Adviesprijs 225,00
prijs 175,21
check-circle Snel leverbaar
Selsiuz 3-in-1 kokend water kraan XL met combi extra boiler gun metal
star star star star star star star star star star 11 reviews
Adviesprijs 1.479,00
prijs 1.257,15
check-circle Snel leverbaar
Grohe Blue Home C&S Duo Keukenmengkraan 16,6x24,1x41,8 cm Graphite Geborsteld
Adviesprijs 2.950,00
prijs 2.065,00
clock Leverbaar
Hansgrohe Zesis M33 Keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche Mat Zwart
Adviesprijs 438,00
prijs 359,97
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 3e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
147 producten

Het assortiment van Saniweb

Saniweb biedt diverse keukenkranen aan in verschillende stijlen, vormen en formaten, waaronder stijlvolle zwarte. Een keukenkraan met vierkante uitloop past bijvoorbeeld perfect in de moderne keukenstijl. Een zwarte keukenkraan met ronde uitloop heeft daarentegen een speelse uitstraling en past goed bij een landelijke of industriële keukenstijl. Ook heeft iedere kraan zijn eigen afwerking. Zo heb je bij een zwarte keukenkraan de keuze uit een mat zwarte of een hoogglans afwerking. Een mat zwarte keukenkraan heeft een robuuste, maar stijlvolle uitstraling wat goed past in een landelijke of industriële woonstijl. Een hoogglans keukenkraan komt beter tot zijn recht in een modern interieur.

Zwarte Quooker kranen

Een van de populairste kokend water kranen is tegenwoordig de Quooker kraan. Deze kraan is voorzien van een functie waarbij je direct kokend heet water tapt. Hierdoor is het koken van water op het vuur of in de waterkoker verleden tijd. De Quooker kranen zijn in het zwart verkrijgbaar met een ronde en vierkante uitloop. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze kokend waterkraan uit te breiden met bruisend en gefilterd water. Ook binnen het aanbod in zwarte Quooker kranen heb je dus genoeg keuze.

Grohe zwarte keukenkraan: stijlvol en praktisch

Ben je op zoek naar een keukenkraan met een modern en elegant uiterlijk? Overweeg dan de Grohe zwarte keukenkraan. In ons assortiment vind je diverse Grohe keukenkranen in het zwart.

De populaire Grohe Minta keukenkraan zwart is zo’n voorbeeld. Deze kraan beschikt over een hoge uitloop en een flexibele slang, waardoor je gemakkelijk grote pannen kunt vullen.

Een Grohe zwarte keukenkraan geeft jouw keuken een stoere uitstraling en is bovendien erg populair. Naast de Grohe Minta bieden wij nog meer zwarte keukenkranen van Grohe aan, zodat je altijd een kraan vindt die past bij jouw wensen en budget. Bekijk ons aanbod en vind vandaag nog de perfecte zwarte Grohe keukenkraan.

Zwarte mengkranen

Een keukenmengkraan in het zwart is een van de meest gekozen kranen. De werking van de mengkraan is eenvoudig. Door aan twee knoppen te draaien, meng je zelf koud en warm water om de gewenste temperatuur is krijgen. Dit is handig wanneer je snel de temperatuur wilt aanpassen, zoals bij het wassen van je handen of het wassen van groenten. Let wel op dat bij een mengkraan er wel eens temperatuurschommelingen op kunnen treden. Dit heeft te maken met de druk in de waterleidingen in huis. Je kunt ook kiezen voor een zwarte muurkraan die direct is bevestigd aan de wand, in plaats van op het keukenblad. De keukenmengkranen zijn verkrijgbaar in vele designs en stijlen, zodat er altijd een bij zit die bij jou past.

Uittrekbare keukenkranen in het zwart

Een zwarte uittrekbare keukenkraan is handig voor het wassen van groenten of het vullen van een hoge pan of emmer. Het uittrekbare gedeelte is mooi weggewerkt, dus het doet niets af aan de uitstraling. Een uittrekbare keukenkraan met handdouche is de meest voorkomende zwarte keukenkraan. Wanneer je de handdouche gebruikt, pak je de kraan uit de leiding en gebruik je deze. Zo profiteer je van een stijlvolle zwarte kraan in de keuken die tegelijkertijd extra functioneel is.

Zwarte keukenkranen kopen bij Saniweb

Is een zwarte keukenkraan iets voor jou? Bekijk dan de verschillende keukenkranen in ons ruime assortiment en vind de kraan die bij jou past. Heb je een zwarte keukenkraan gevonden die volledig naar jouw wens is? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij het kopen van een keukenkraan?

Voor je een keukenkraan wilt aanschaffen, is het handig om te bepalen of je wilt gaan voor opbouw, inbouw of wandmontage. Houd bij deze keuze ook rekening met waar de leidingen zich bevinden in jouw keuken. Ook kun je kijken naar wat je qua bediening het fijnste vindt: eengreeps of tweegreeps. En ga je qua uitloop voor hoog of laag, draaibaar of eventueel uittrekbaar? En welke diepte van de uitloop is handig bij jouw gootsteen? Naast deze praktische overwegingen is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor een design dat bij jou en jouw keuken past. Wij hebben een handig advies over keukenkranen uitgeschreven, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Hoe lang gaat een keukenkraan gemiddeld mee?

Een keukenkraan gaat gemiddeld maar liefst tussen de 12 en 15 jaar mee! Toch wordt er geadviseerd een kraan na meer dan 10 jaar bij complicaties te vervangen. Deze kun je altijd gemakkelijk zelf vervangen om kosten van de loodgieter te besparen. Het jarenlange plezier in gebruik weegt dus zeker op tegen het investeren in een mooie en goede keukenkraan.

Wat zijn de beste zwarte kranen?

Welke zwarte keukenkraan het beste is, is natuurlijk afhankelijk van de wensen die jij persoonlijk stelt aan een kraan. Grohe is een A-merk in kranen dat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit en innovatieve designs. En dankzij hun efficiënte technologieën is je keukenkraan bijvoorbeeld ook nog uit te breiden met perfect gefilterd bronwater. Op gebied van kokend water kranen kun je de plank natuurlijk niet misslaan met een zwarte Quooker kraan. Ben jij op zoek naar een keukenkraan die aan alle kwaliteitseisen voldoet, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft? Dan heeft Saqu wellicht de beste kraan voor jou.

Hoe houd ik zwarte kranen kalkvrij?

Door kranen op de juiste manier schoon te maken en vooral schoon te houden, kun je de levensduur van je kraan verlengen. Met het dagelijks afdrogen van je zwarte kraan met een zachte katoenen doek, kun je oppervlakkig vuil en zeepresten verwijderen en kalkvlekken voorkomen. Wanneer toch kalkaanslag ontstaat kun je dit verwijderen met een mild reinigingsmiddel zoals bijvoorbeeld de GROHclean kraanreiniger. Een andere goede manier om kalk op je zwarte kraan en ook in de leidingen te voorkomen, is door het gebruik van een kalkfilter.