Innovaties in de doucheruimte

Innovaties in de doucheruimte

4 april 2019

De doucheruimte is een ruimte waar vrijwel iedereen dagelijks gebruik van maakt. Daarom zien we ontzettend veel innovaties op het gebied van sanitair, badkameraccessoires en bijbehorende technologieën. Het wordt hierdoor steeds makkelijker om je badkamer om te toveren tot een echte wellness ruimte. Voornamelijk voor in de doucheruimte zijn er afgelopen jaren veel nieuwe producten en technologieën ontworpen, waardoor je nog meer ontspant in jouw badkamer. Ben je benieuwd naar al deze innovaties? Wij hebben onze top 5 innovaties voor in de doucheruimte voor jou op een rijtje gezet. Lees verder en laat je inspireren!

1. Extra energie met een Sunshower

In 2003 is het Nederlandse merk Sunshower opgericht. Inmiddels biedt Sunshower op diverse manieren UV-licht en infrarood voor in jouw douche. Dit zorgt er niet alleen voor dat je optimaal ontspant onder de douche, maar het UV-licht zorgt ook voor de aanmaak van vitamine D. Hierdoor zullen je energieniveau en weerstand stijgen. infrarood douchepanelen verzacht en voorkomt jouw spierpijn of pijn bij bijvoorbeeld reuma. Wil je graag meer weten over Sunshowers? Lees hier alle voordelen!

A00000000132708 - Sunshower combi wit
Sunshower Combi opbouw hoek met infrarood en UV-licht white
80015- Sunshower deluxe wit
Sunshower Deluxe inbouw met infrarood en UV-licht white

2. Weggewerkte nisjes voor meer opbergruimte

Steeds vaker wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in de badkamer. Nisjes zien we daarom steeds vaker terug in deze ruimte. Nisjes zijn inkepingen in de muur, waar producten in opgeborgen worden. De nisjes van Looox zijn een echte aanrader. Deze producten dienen niet alleen als handige opslagruimte, maar ook als stijlvolle toevoeging in de ruimte. Plaats er bijvoorbeeld een mooi plantje, kaarsjes of mooie verzorgingsproducten in en je badkamer is helemaal af! Benieuwd naar meer opbergmogelijkheden in de douche? Bekijk dan deze blog.

BOX30 - Looox inbouwnis
Looox Box inbouw nis 30 x 30 cm. RVS Geborsteld
BOX90 - Looox inbouwnis
Looox Box inbouwmodule nis 90 x 30 cm. RVS Geborsteld

3. De beste doucheaccessoires en onderhoudsproducten

In de doucheruimte zien we steeds vaker praktische oplossingen terug. Saniweb beschikt over een breed assortiment douche accessoires. Een veel voorkomend probleem is bijvoorbeeld rondslingerende doucheproducten in de doucheruimte. Om dit probleem op te lossen zijn hangende douchekorven ontworpen. Ideaal, want je hebt nu nooit meer last van losse flessen shampoo en douchegels in de douche. Bovendien hoef je hiervoor ook niets te monteren! Ook handig in de buurt van douche zijn handdoekhaken, zo heb je altijd je handdoek of badjas bij de hand. Of bekijk onze handdoekrekken.

100024 - ben handdoekhaak
Ben Care Dubbele haak
354500125 - emco douchekorf

4. Optimaal genieten met muziek onder de douche

Niets is fijner dan een heerlijke douchesessie inclusief muziek. Je kent het probleem vast wel: je telefoon kan niet hard genoeg en je wilt deze liever niet in een vochtige ruimte gebruiken. Gelukkig zijn daar oplossingen voor bedacht! Diverse muziekboxjes zorgen ervoor dat jij altijd geniet van muziek onder de douche. Er zijn geïntegreede muziekboxjes die mooi worden weggewerkt in de badkamer, maar daarnaast zijn er ook losse muziekboxjes verkrijgbaar. Met deze losse muziekboxjes kun je overal waar water is veilig en gemakkelijk muziek luisteren.

SPKSB1B - aquasound

5. De mooiste douchevloeren

Ook op het gebied van douchevloeren zijn er steeds meer mogelijkheden. Het is nu zelfs mogelijk om de douchevloeren perfect af te stemmen op de rest van de vloer of badkamer. De diverse gekleurde douchevloeren stem je gemakkelijk af met de kleur van de tegels of wanden, waardoor het een prachtig geheel wordt in de badkamer. Een inloopdouche met douchevloer is nu dus een veel voorkomende, stijlvolle optie.

53012154 Acquabella Duo

6. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je douche

Het is belangrijk om je douche goed te onderhouden. Hierdoor blijft deze langer mooi. Gebruik bijvoorbeeld altijd een wisser na iedere douchebeurt. En reinig je douche wekelijks met een goede douchereiniger. Benieuwd waarom? In deze blog leggen wij je alles graag uit. Of bekijk het instructiefilmpje over de Sealskin douchereiniger hieronder:


Bekijk de producten en laat je inspireren!

Wil je nog meer inspiratie opdoen naar de diverse doucheproducten? Neem een kijkje tussen de producten in de webshop van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

4 april 2019 | Categorieën: Badkamer, Doucheruimte

Bijpassende producten

Sealskin douchereinigingsset
Sealskin douchereinigingsset met glaswisser
star star star star star star star star star star 61 reviews
Adviesprijs 54,00
prijs 44,68
truck Maandag bezorgd
Looox Box in-opbouwnis 60 x 30 cm. Wit
Looox Box in-opbouwnis 60 x 30 cm. Wit
star star star star star star star star star star 21 reviews
Adviesprijs 253,00
prijs 227,70
truck Maandag gratis bezorgd
Saqu Accent Ophangrek tbv glazen wand 80 cm
Saqu Norm hangend doucherek 80cm chroom
star star star star star star star star star star 8 reviews
Adviesprijs 188,00
prijs 87,99
truck Maandag gratis bezorgd
Sealskin Urban vloerwisser deluxe 135cm grijs
star star star star star star star star star star 103 reviews
Adviesprijs 98,00
prijs 80,82
truck Maandag gratis bezorgd
Sealskin Urban raamwisser deluxe grijs
star star star star star star star star star star 57 reviews
Adviesprijs 36,00
prijs 29,69
truck Maandag bezorgd
Saqu Black Handdoekhaak3,9x3,9x3,2 cm mat zwart
Saqu Black Handdoekhaak 3,9x3,9x3,2 cm mat zwart
Adviesprijs 59,00
prijs 28,99
truck Maandag bezorgd
Looox Wooden Collection wand box met achterplaat geborsteld rvs eiken/geborsteld rvs
Looox Wooden Collection wand box met achterplaat geborsteld rvs eiken/geborsteld rvs
Adviesprijs 297,00
prijs 267,30
clock Leverbaar