Grafisch lijnenspel

Grafisch lijnenspel

26 oktober 2023

Grafische lijnen en patronen zijn een nieuwe interieurtrend die tegenwoordig ook steeds meer zichtbaar wordt in de badkamer. Wij zijn fan! En daarom nemen we je in deze blog mee op een ontdekkingsreis door de boeiende wereld van grafische lijnpatronen in de badkamer.

Een badmeubel met grafische lijnen

Stel je voor: je stapt je badkamer binnen en je ogen worden direct getrokken naar een badmeubel met een opvallend verticale groefstructuur. De strakke lijnen geven een elegante uitstraling, terwijl de lijnen een speels tintje aan je badkamer interieur geven. De Ben Linea badmeubels zijn hier een prachtig voorbeeld van! Gemaakt van massief eikenhout én met een handige extra binnenlade. Iets voor jou?

massief badkamermeubel

Kranen als kunst

Naast een opvallend badkamermeubel kun je ook kiezen om een subtiel grafisch lijnenpatroon toe te voegen, dan zijn de Engraved kranen een goede optie. De Ben Engraved kranen zijn kranen waar een lijnenpatroon op gegrafeerd is. We bieden ze in twee varianten aan: de Cross Engraved kranen, gekenmerkt door een kruismotief op de bediening, en de Line Engraved kranen, waarin een subtiel lijnpatroon te ontdekken is. Deze kranen zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als ware kunstwerken in je badkamer interieur.

goud line Engraved
mat zwarte kraan met lijnen

Creëer een speels lijnenpatroon met tegels

Ook met tegels kun je een grafisch lijnenspel aanbrengen in jouw badkamer of toiletruimte. Langwerpige tegels bieden een uitstekende mogelijkheid om dit te doen. Of je nu kiest voor een verticaal of horizontaal legpatroon, deze tegels geven een speels gevoel aan je ruimte. Verticaal leggen benadrukt de hoogte van de kamer en creëert een gevoel van ruimte, terwijl een horizontaal patroon de ruimte in de breedte opent. Wil je voor strakke perfectie gaan? Kies dan voor gerectificeerde tegels die naadloos in elkaar passen.

grafische lijnpatronen
grafische lijnpatronen

Ontdek de producten bij Saniweb

Wil je jouw toiletruimte of badkamer pimpen met het grafische lijnenspel? Neem dan eens een kijkje tussen de producten van Saniweb. Breng de mooiste producten samen en geef je badkamer of toiletruimte een frisse uitstraling. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de juiste combinatie? Onze adviseurs zijn er om je te helpen bij het inrichten van je badkamer of toiletruimte.

26 oktober 2023

Bijpassende producten

Ben Linea Hoge Kast 36x32x170 cm 1 deur L/R Eiken Zwart
Adviesprijs 2.349,00
prijs 1.644,30
Leverbaar
Ben Engraved Cross verhoogde wastafelkraan Geborsteld koper
Adviesprijs 559,00
prijs 335,40
Maandag gratis bezorgd
Ben Engraved Cross afdekset voor inbouw wastafelkraan Chroom
Adviesprijs 299,00
prijs 179,40
Maandag gratis bezorgd
Ben Engraved Cross badkraan thermostatisch Mat zwart
1 reviews
Adviesprijs 619,00
prijs 371,40
Maandag gratis bezorgd
Ben Engraved Line fonteinkraan geborsteld Messing
Adviesprijs 249,00
prijs 149,40
Maandag gratis bezorgd
Ben Engraved handdouche rond Ø8,4cm RVS-look
Adviesprijs 179,00
prijs 107,40
Maandag gratis bezorgd
Ben Linea Onderkast 120x45x55 cm Eiken Grijs
Adviesprijs 2.349,00
prijs 1.644,30
Leverbaar
Ben Linea Hoge Kast 36x32x170 cm 1 deur L/R Eiken Grijs
Adviesprijs 2.349,00
prijs 1.644,30
Leverbaar