Douchegordijn zwart
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwarte douchegordijnen in diverse badkamerstijlen

De kleur zwart is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij de zoektocht naar een nieuw douchegordijn. Immers zijn de meeste douchegordijnen vaak in een standaard witte kleur uitgevoerd. Toch kan een douchegordijn in zwart een stijlvol en modern effect hebben in de ruimte. Heb je al een vrij donkere of zelfs zwarte badkamer? Dan is een zwart douchegordijn natuurlijk ideaal om het geheel compleet te maken. Anderzijds kan het in een lichte badkamer juist voor een sterk en bijzonder contrast zorgen. Heb je een lichte badkamer met donkere kleuraccenten? Dan gaat een zwart douchegordijn mooi op in het geheel en zorgt het voor een evenwichtig uiterlijk. Tot slot past dit product ook goed in industriële en betonlook badkamers, aangezien deze vaak al donker, stoer en robuust ogen. Kortom, een douchegordijn in het zwart is veelzijdig en met diverse badkamerstijlen te combineren.

Kies jouw favoriete zwarte douchegordijn bij Saniweb

Voor een donker of zwart douchegordijn ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Naast egale, eenkleurige douchegordijnen ontdek je ook varianten met prints. In de meeste gevallen is de basis wit met een speelse, zwarte print als opdruk. Zo kun je gaan voor zwarte stippen, driehoekjes, kruisjes, teksten en verschillende andere motieven. De douchegordijnen zijn verkrijgbaar in het gangbare formaat van 200 x 180 cm, wat voor vrijwel iedere douche geschikt is. Daarnaast zijn alle douchegordijnen gemaakt van hoogwaardig textiel, zodat je er jarenlang plezier aan beleeft. Tussendoor kun je ze bovendien in de wasmachine uitwassen op 30°C.

Bekijk de douchegordijnen bij Saniweb

Ben jij op zoek naar een passend, zwart douchegordijn voor in jouw badkamer? Bekijk dan bij Saniweb de uitgebreide collectie. Dankzij de verschillende soorten vind je altijd een douchegordijn dat bij jouw badkamerstijl past. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en bezorgen we het gordijn gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.