ensuite badkamer
ensuite badkamer ensuite badkamer

De kinderbadkamer van de familie Broeders

De familie Broeders bestaat uit een gezin met 4 kinderen. Om in de ochtenden wat sneller van start te zijn, hebben ze ervoor gekozen om voor de kinderen een eigen badkamer te maken. Deze badkamer moest tijdloos zijn met een speelse twist.
Een aantal jaar geleden heeft de familie Broeders dit huis gekocht. Na een verbouwing van enkele jaren is het huis nu volledig naar hun wens. Nu geniet de familie elke dag van hun huis. Ze houden van de ruimte, het comfort en de sfeer die er heerst. Het is hun eigen plekje waar ze zich thuis voelen en waar ze nog vele mooie herinneringen zullen maken.


Vraag jouw offerte aan!

Wil je precies weten wat deze badkamer in jouw huis gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

heroicons/solid/check-circle Binnen 1 werkdag reactie
Vraag offerte aan of ontvang een persoonlijk 3D ontwerp

Het badkamerontwerp

Grote ceppo tegels

Ceppo is een veelzijdig materiaal dat bekendstaat om zijn speelse uitstraling en kleurrijke afwerking. Het materiaal bestaat uit een mix van verschillende soorten stenen, waaronder kalksteen en basalt, in een cementbasis. Hierdoor heeft het een unieke en levendige uitstraling.

Zwarte accenten

In deze badkamer zijn veel stoere zwarte elementen te vinden. Zo is er een zwart badkamermeubel gebruikt en zijn alle kranen mat zwart. Zwarte accenten vormen een mooi contrast met de natuurlijke uitstraling van ceppo tegels en creëren zo een stijlvolle en eigentijdse uitstraling in de badkamer. Bovendien kan het gebruik van zwarte accenten helpen om de verschillende kleuren en texturen van de ceppo tegels te benadrukken.

Zwarte douche
Saqu Eurotrend 225 regendoucheset met 4 straalsoorten Ø23cm mat zwart

Voor iedere kinderkamer een eigen wastafelmeubel

Om ieder kind de ruimte te geven om zich in de ochtend klaar te maken, hebben ze ervoor gekozen om op iedere kinderkamer een ondiep wastafelmeubel te plaatsen. Hierin kunnen ze al hun verzorgingsproducten opbergen. Dit voorkomt een wachtrij voor het gebruik van de badkamer in de ochtend.

Daarnaast geeft het wastafelmeubel op de slaapkamers esthetisch gezien een mooie toevoeging aan het interieur van de slaapkamer en draagt het bij aan een gevoel van luxe en comfort.


Bekijk alle badmeubels

De tip van de familie Broeders: “Kies voor grote tegels in een kinderbadkamer. Grote tegels hebben minder voegen dan kleine tegels, waardoor er minder vuil en vocht kan ophopen. ”

wastafelmeubel_kinderen
Saqu Salto Slimline Onderkast 60x39,5x60 cm Eiken Zwart/Zwart

Shop the look:

Wastafelkraan
Saqu Eurotrend 2-gats inbouw wastafelmengkraan inclusief inbouwdeel mat zwart
Toilet
Geberit Sigma 30 bedieningspaneel mat zwart voor Sigma reservoirs 8cm (UP720) en 12cm (UP320)
Lookbook 1
Saqu Salto Slimline onderkast zwarte greep 80x39,5 cm Eiken zwart
Kinderwc
Clou Kaldur wand fonteinkraan met korte uitloop mat zwart
Clou Vale Fontein Rechts 45x19x7 cm Mat Zwart
Toiletruimte kinderbadkamer
Clou Kaldur wand fonteinkraan met korte uitloop mat zwart
Clou Vale Fontein Rechts 45x19x7 cm Mat Zwart

Toiletruimte

De toiletruimte die naast de badkamer zit, is in dezelfde stijl doorgetrokken als de badkamer. Deze beschikt ook over de grote ceppo tegels aan de muur en de warme beige tegels op de grond. De drukplaat, de toiletrolhouder met planchet en de accessoires zijn in het mat zwart uitgevoerd. Zo ook het fonteintje. Dit fonteintje heeft geen plug maar een geïntegreerde afvoer waardoor het water wordt afgevoerd. Dit in combinatie met de wandfonteinkraan straalt enorme luxe uit.

Dankzij de antibacteriële beschermlaag is het onderhoud van het toilet gemakkelijk. Deze beschermlaag voorkomt kalkaanslag en zorgt voor een moeiteloze reiniging van de toiletpot. Het toilet beschikt over een Free flush spoelsysteem dat gebruik maakt van een innovatieve tornado spoeling. Dit geeft een grondige reiniging van de toiletpot en is bovendien veel stiller dan gemiddelde spoelsystemen.

Bekijk ook andere binnenkijkers: