Solid Surface bad

De zogenaamde solid surface baden zijn de voorbije jaren steeds populairder geworden. Dit is in het bijzonder te danken aan de ronduit unieke samenstelling waarover ze beschikken. Deze samenstelling bestaat uit natuurlijke mineralen, acryl, hars evenals polyester. Dit zorgt er voor dat ze niet alleen homogeen, maar bovendien ook niet poreus zijn. Een solid surface bad kan dan ook zeer eenvoudig worden schoongemaakt, mede omdat ze vuil niet de mogelijkheid biedt om in het oppervlak te trekken. Ben jij met andere woorden op zoek naar een bad welke niet alleen uitermate hygiënisch is, maar bovendien ook nog eens over bijzonder duurzame eigenschappen beschikt? Dan is de keuze voor een solid surface bad zeker snel gemaakt!

Tip: Advies over baden

49 producten
Pagina
49 producten
Pagina

Geschikt voor in elke badkamer

Een solid surface bad is hier bij Saniweb verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en maten. Je moet er eigenlijk alleen maar rekening mee houden dat de kleur bij alle baden dezelfde is, namelijk een prachtig mat wit. Het merendeel van de solid surface baden in ons assortiment kenmerken zich bovendien door een ovale vorm. Dit zorgt er voor dat deze baden prima tot hun recht komen in de meest uiteenlopende stijlen van badkamers. Of je nu over een landelijke, een moderne of een klassieke badkamer beschikt, een solid surface bad voelt zich overal thuis! Daarnaast zijn de solid surface baden uit het aanbod hier bij Saniweb altijd vrijstaand waardoor er altijd wel een plaatsje voor kan worden gevonden in jouw badkamer!

Bestel jouw solid surface bad nu hier bij Saniweb!

Het aankopen en integreren van een solid surface bad in je badkamer brengt zoals je reeds hebt kunnen lezen enkele uitstekende voordelen met zich mee. Bovendien is het ook nog eens zo dat een dergelijk bad hier bij Saniweb verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende afmetingen. De lengte van een dergelijk bad kan bijvoorbeeld variëren van 149 tot zomaar even 190 centimeter. Voor de breedte geldt dat ze kan variëren van 69 tot 90 centimeter. De hoogte bedraagt op haar beurt ten minste 55 en maximaal 60 centimeter. Zou jij ook graag een solid surface bad willen aankopen? Bestel ze dan vandaag nog hier bij Saniweb!