Stappenplan Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh toiletsticks

Stap 1: Kies de juiste optie

De eerste stap is het kiezen van de juiste optie. Er zijn drie verschillende DuoFresh opties:

Meer informatie over deze opties vind je op onze Geberit DuoFresh adviespagina.

Stap 2: Kies de juiste maat

Na het kiezen van de voor jou juiste optie is het belangrijk de juiste maat van de module te kiezen: 8cm of 12cm. Deze maten zijn op basis van de verschillende inbouwreservoirs. Zo zijn de modules van 8cm geschikt voor de Geberit Duofix Sigma UP720 inbouwreservoirs. Sigma UP720 is een praktische oplossing voor kleine toiletruimtes, vanwege het extra ondiepe formaat. De modules van 12 cm zijn geschikt voor de Geberit Duofix Sigma UP320 inbouwreservoirs.

Stap 3: Kies de kleur van de DuoFresh optie - chroom of antraciet

De DuoFresh modules zitten verdekt opgesteld achter het bedieningspaneel. Toch zie je aan de zijkanten een klein randje van de modules. Op basis hiervan is er de mogelijkheid om de kleur van de module te kiezen. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn antracietgrijs of chroom.

De verschillende opties en modules

star star star star star star star star star star 31 reviews
Adviesprijs 68,00
prijs 61,20
truck Dinsdag gratis bezorgd
Geberit DuoFresh Stick houder Sigma 12 cm glanschroom
star star star star star star star star star star 31 reviews
Adviesprijs 75,00
prijs 67,50
truck Dinsdag gratis bezorgd
star star star star star star star star star star 31 reviews
Adviesprijs 68,00
prijs 61,20
truck Dinsdag gratis bezorgd
star star star star star star star star star star 31 reviews
Adviesprijs 75,00
prijs 67,50
truck Dinsdag gratis bezorgdStap 4: Kies een bedieningspaneel

Een bedieningsplaat draagt bij aan de uitstraling van je toilet of badkamer. Om het geheel aan te laten sluiten bij je toilet of badkamer heb je de keuze uit diverse kleuren en designs. De bedieningsplaten die geschikt zijn voor de DuoFresh opties zijn:

Geberit DuoFresh systeem Stankvrij toilet Geberit

Stap 5: Check of je alle benodigdheden hebt om te genieten van een stankvrij toilet

Check of je alle benodigdheden hebt om te genieten van een stankvrij toilet. Voor de manuele en automatische module is het Geberit voedingsapparaat met Elektrische Inbouwdoos noodzakelijk. Om het geurzuiveringssysteem te kunnen activeren is er namelijk stroom nodig. Wanneer je de DuoFresh module wilt inbouwen in je huidige inbouwreservoir heb je ook nog een aantal dingen nodig. Voor het installeren van de Geberit DuoFresh modules is geen verbouwing nodig. De Geberit DuoFresh module past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs (UP320 en UP720). Hierdoor kun je de geurzuiverende module ook achteraf installeren zonder dat je de toiletruimte moet openbreken of verbouwen. Voor het installeren van de DuoFresh module heb je wel een ruwbouwset en een stroompunt nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw geberit duofresh module? Neem dan gerust contact met ons op via 014 56 51 66. Ons specialistenteam geeft je graag vrijblijvend, deskundig advies!

Wat je nodig hebt voor de installatie

Bij alle drie de Geberit DuoFresh opties krijg je standaard acht DuoFresh sticks meegeleverd. Iedere stick gaat circa 50 spoelingen mee.

Geberit voedingsapparaat met elektrische inbouwdoos
Geberit voedingsapparaat met Elektrische Inbouwdoos
Ruwbouwset
Ruwbouwset

Twijfel je?

Twijfel je over je keuze of heb je vragen over de Geberit DuoFresh opties in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via 014 56 51 66. Ons specialistenteam geeft je graag vrijblijvend, deskundig advies! Daarnaast kan de video hiernaast extra verheldering bieden. In deze video wordt de werking van de DuoFresh module visueel in beeld gebracht, waardoor je een beter beeld krijgt van de werking en de verschillende opties.