Hangende douche korven

Hangende douchekorven zorgen ervoor dat je doucheruimte opgeruimd en netjes blijft. Met een douchekorf heb je al je douchespullen direct bij de hand. Je kunt er je shampoo, douchegel, scheermes en nog veel meer in kwijt. Door de korf op te hangen hoef je geen plaats in de douchebak op te geven, maar blijft het wel netjes. De douchekorven hang je gemakkelijk op aan de douchewand. Is dit wat voor in jouw douche? Bekijk hier het gehele assortiment hangende douchekorven. Het aanbod is zeer breed bij Saniweb.

10 producten
10 producten

Verschillende soorten hangende douchekorven

Iedere badkamerstijl is natuurlijk anders dus de hangende douchekorven zijn ook verschillend. Niet iedereen heeft veel douchespullen hebben om kwijt te moeten. Bovendien heeft niet iedere douche dezelfde indeling of vorm. Daarom heeft Saniweb een breed assortiment aan hangende douchekorven. Zo zal er vrijwel altijd een model tussen zitten dat aan jouw wensen voldoet. Woon je alleen of hebben jij en je partner weinig douchespullen nodig? Dan is een single douchekorf de ideale optie. Deze korf is smal van vorm waarbij je aan het einde ook de wisser kunt ophangen. Heb je veel douchespullen die je kwijt moet? Dan is de dubbele hangende douchekorf de beste optie. Door het brede design kun je gegarandeerd al je producten kwijt.

Eén of twee verdiepingen

Naast de breedtes van de hangende douchekorven kun je ook het aantal verdiepingen bepalen. Zo heb je korven met één verdieping waarbij je één mandje hebt voor je producten. Heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor een douchekorf met twee verdiepingen. De hangende douchekorven van Saniweb zijn er in een chromen of stalen uitvoering. Deze passen in vrijwel iedere type badkamer passen.

Bekijk de producten

Benieuwd naar alle types hangende douchekorven van Saniweb? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.