Toiletradiator

Een toiletradiator is speciaal ontworpen voor het toilet. Zelfs voor het kleinste kamertje kun je nu kiezen voor een mooie toiletradiator. Niet meer in de winter bibberend op het toilet van de kou, maar gewoon lekker verwarmd net zoals de rest van de ruimtes in je huis. Voor een minimalistische toiletradiator ben je bij Saniweb aan het juist adres. Bekijk de verschillende radiatoren in onze webshop en kies het model dat het beste past bij jouw toiletstijl.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klein en fijn zo’n toiletradiator

Misschien herken je het wel: het kleinste kamertje van je huis dat in de winter ijskoud is. Helemaal niet prettig als je net uit je warme bed komt en dan naar een ijskoude wc mag. Met een toiletradiator is dit verleden tijd. Deze radiatoren zijn perfect aangepast voor de grootte van je toilet en je hebt hierdoor geen last meer van de kou. Daarnaast is het wattage, de warmteafgifte, van deze radiatoren aangepast. Hierdoor wordt een toiletradiator sneller warm dan andere radiatoren en wordt de temperatuur in je toilet gemiddeld 19 tot 20 graden. Erg lekker hoor zo een kacheltje!

Verschillende modellen

In het assortiment van Saniweb heb je keuze uit verschillende designs. Kies een radiator die past bij de stijl van je toiletruimte. Ga voor een geheel strak model of kies voor een elegant minimalistisch design. Alle toiletradiatoren zijn van een A-merk, zodat je gegarandeerd geniet van een goede kwaliteit. Wil je liever een andere manier voor het verwarmen van je toilet? Bekijk dan eens de optie van onze vloerverwarmingen. Bij Saniweb heb je heel veel keuze om het kleinste kamertje van je huis heerlijk te verwarmen.

Bekijk de toiletradiatoren in ons assortiment

Ben je op zoek naar een radiator voor het kleinste kamertje van je huis? Bekijk dan alle toiletradiatoren van Saniweb. In de webshop vind je verschillende modellen, zodat je een radiator uit kunt kiezen die past bij jouw wensen en toiletstijl. Bij Saniweb kun je eventueel gebruik maken van de montageservice. De installateurs monteren je toiletradiator vakkundig en snel. Op onze montage zit drie jaar garantie, zodat je verzekerd bent van een toiletradiator die werkt zoals het hoort.