Vermalers
Filteren

Filteren

Huidige filters
Levertijd Binnen 2-3 werkdagen in huis
Bezig met laden...
1 product

Vermalers voor je wc maken het mogelijk om je toilet op iedere plek in je huis te plaatsen. Je kunt de vermaler plaatsen achter een toilet, wastafel, bidet en douche. Zoals de naam al zegt vermaalt de vermaler al het vuil klein en compact, waardoor het door een smalle buis kan worden afgevoerd. Hierdoor heb je alle vrijheid om sanitair te plaatsen waar jij wilt. Bekijk nu in ons brede assortiment alle vermalers en ontdek welk type het beste bij jouw toilet past.

Sanibroyeur Saniwall Pro inbouw wc element met faecalienvernietiger
Adviesprijs 2.408,00
prijs 2.041,48
Op voorraad
1 product

Alles is mogelijk met Sanibroyeur

Een toilet met vermaler wordt ook wel een broyeur genoemd. Sanibroyeur is een klein apparaat dat fecaliën vermaalt en compact maakt. Je kunt deze vermaler eenvoudig plaatsen achter elk toilet wat niet is aangesloten op een toiletafvoer. Dankzij een wc vergruizer kun je overal waar je wil een wc aansluiten. De vermaler is voorzien van een sterke pomp. Daardoor kunnen fecaliën ook omhoog worden gepompt. Sanibroyeur maakt het verbouwen van woningen niet alleen gemakkelijker, maar het bespaart ook een hoop kosten. Alles is mogelijk met een Sanibroyeur toilet.

Plaatsing

Voor het plaatsen van een vermaler is het verstandig om zo min mogelijk bochten te maken naar de afvoer. Bij een grote hoeveelheid bochten zal de motor harder moeten werken, waardoor de werking van het apparaat vermindert. Het is ook belangrijk om te kijken naar de breedte van de afvoerbuis en de pompkracht van het apparaat. Als de afvoerbuis te smal is, zal de vermaler harder zijn best moeten doen om het water af te voeren.

Vermaler kopen?

Benieuwd naar de wc vermalers van Saniweb? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd bij bestellingen boven €50,-. Bepaal zelf wanneer je betaalt: vooraf, achteraf of bij levering. Heb je hulp nodig met het kiezen van de producten? Vraag dan een van onze online adviseurs om hulp. Zij helpen je graag.