Toiletspiegel

Een spiegel in het toilet is geen overbodige luxe. Het is natuurlijk altijd fijn als je even je uiterlijk kunt checken na een toiletbezoek. Deze gebruik je dan ook meerdere keren per dag. Je kunt kiezen voor een spiegel met of zonder facet en met of zonder ingebouwde verlichting. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment toiletspiegels van Saniweb? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

28 producten
Pagina
28 producten
Pagina

De voordelen van een toiletspiegel

Naast dat een toiletspiegel erg handig is om na je toiletbezoek je uiterlijk te kunnen checken, is een spiegel ook een decoratieve toevoeging aan jouw wc. De keuze van de maat, het design en de kleur heeft invloed op de uitstraling in jouw toilet. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een ronde spiegel met een zwarte rand, creëer je een industriële uitstraling in jouw toilet. Een strakker model past weer beter in een modern toilet. Een ander bijkomstig voordeel van een spiegel in het toilet is dat deze ervoor zorgt dat de toiletruimte iets groter oogt.

Het assortiment toiletspiegels

De meeste toiletspiegels zijn relatief klein van formaat. Er zijn echter veel verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar, waardoor er voor iedere toilet een gewenste vorm en maat te vinden is. Voor zowel eenvoudige als uitgebreide toiletspiegels ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Zo kun je kiezen voor een eenvoudig model zonder facet of voor een mooie design spiegel in een aparte vorm. Ook heb je de mogelijkheid om een toiletspiegel te kiezen met geïntegreerde verlichting.

Bekijk onze toiletspiegels

Ben je op zoek naar een spiegel voor in het toilet of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bekijk de toiletspiegels in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levering.